Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Görög Zita & Lori Heuring - 8MM 2 (2005)

| Címkék: magyar amerikai szex görög zita úszás meztelen leszbikus mellek lori heuring full frontal | 2011.08.20. 02:22

Az ünnepre jöjjön egy kis magyar. Igaz csak részben, mert Zita mellet az amerikai Lori is feltűnik a mai videóban. Minket viszont az egykori modell érdekel jobban, hiszen teste valóban gyönyörű. Nagy érdeklődésre tartott számot annak idején, tehát öt éve a film, mert Görög akkor éppen toppon volt a Megasztár műsorvezetőjeként.

Nem tagadom, nekem mindig is szimpatikus volt Zita, bár sokszor a bulvármédia próbálta lejáratni. Ez viszont hozzá tartozik a "sztársághoz". A jelenet kapcsán persze a hölgy lenyilatkozta, bánja a szerepet, meg minden hasonló, de mi biztosan nem sajnáljuk, hogy ebben a filmben láthatjuk. Bocsi Zita, de nagyon dögösek a videók!

Azt viszont nem értem, miért bánja meg, főként ekkora nyilvánosság előtt, hogy erotikus jeleneteket vállalt, hiszen ezzel csak saját személyével szemben alakít ki ellentmondásokat. A jelenség viszont több színésznő (Zita igazából nem az) esetében is megfigyelhető (Clémence Poésy, Reese Witherspoon). Vajon nem jó hatással volt karrierjükre? Lehet, hogy ettől félnek, de szerintem nincs azzal semmi baj, ha egy színésznő a filmvásznon egy erotikus jelenetben szerepel. Ez még mindig jobb, mint ha azon a bizonyos díványon keresztül kap egy olyan szerepet, amelyben egy kis ártatlan lányt kell eljátszania.

Visszatérve a filmre - amelynek a Nicolas Cage főszereplésű első részhez nincs sok köze -  meg kell jegyeznünk, egy nagyon erotikus darabról van szó. Bár Zita ebből a szempontból kiváló választás volt, azért Lori Heuring is emlékezeteset alkotott. Most a 2 nő egy pasi felállású jelenet mutatjuk meg, amely valószínűség szerint a szégyen oka. Pedig nem kellene, hiszen ez csak színészet! Vagy nem? 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr753155486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása