Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kerekes Vica - Muži v naději (2011)

| Címkék: magyar szex meztelen mellek kerekes vica | 2012.02.11. 09:58

kerekes_vica.jpgA mai szereplőnket nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen immáron ötödször írunk róla a blogban. Ebből két bejegyzés már erről a filmről szólt, de eddig csupán a trailerekkel kellett megelégednünk. Most már végre láthatjuk legerotikusabb magyar színésznőt meztelenül.

A  mozit már beharangoztuk, s remélem sokan látták, mert tényleg remek munka. Igaz, ehhez kicsit utazni kellett, mert tudomásom szerint legközelebb Szlovákiában mutatták be. A csehek viszont ismét hozzájuk méltó komédiát produkáltak, amelyben központi szerepet kap Vica teste. A felvidéki színésznő pedig zseniális, ahogy mindig, a csábító szerepére nem véletlenül választották őt. Pedig tudjuk, vannak szép hölgyek jócskán Csehországban is.


Kerekes egy humorral fűszerezett jelenetben ismét meztelenül is megmutatkozik, azzal a Jiří Macháčekkel, akivel már korábban is volt egy merész összegabalyodása. Egyébként Éva a legnagyobb cseh bulvárlapnak a film bemutatása előtt úgy nyilatkozott, hogy még néhányszor feltehetően levetkőzik a filmekben, azután majd úgy is mindenki megunja testét, s már nem fogják hasonló jelenetekre kérni. Mi csak örülünk, ha még megmutatkozik ruhák nélkül a filmvásznon, mert nőies teste ugyan nem tetszhet mindenkinek, de mi szívesen nézzük. Azt pedig nem értem, férfimagazinok még miért nem fotózták?

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr534092660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása