Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Anna Raadsveld – LelleBelle (2010)

| Címkék: szex meztelen holland leszbikus ujjazás mellek explicit full frontal | 2012.07.02. 18:02

A következő hat percben a LelleBelle c. holland tévéfilm három összeollózott jelenetét láthatjátok – mondhatni, a film legjobb pillanatait sikerült egy kisebb csokorba összeválogatni. Ha valakinek ismerősen cseng a cím, jól emlékszik, pár hónappal ezelőtt Isis Cabolet kapcsán már belekóstoltunk másfél perc erejéig a filmbe.

Az első három percben Anna Raadsveld (a filmben Belle) és Charlie Dagelet (a filmben Yukshi) ismerkedik egymással közelebbről. Először Belle kényezteti Yukshit, majd felcserélődnek a szerepek, egyszóval klasszikus leszbikus jelenet két egészen fiatal holland lánnyal a főszerepben.

Ezt követően Belle (Anna) férfival ismerkedik. Az ismerkedés helyszíne egy tágas szoba, azon belül egy asztal, ergo klasszikus férfi-nő kettőse, az aláfestő zene pedig egészen élvezetes.

anna_raasdveld.jpg

Az összevágott hat perc harmadik részében Belle ugyan nem vesz részt aktívan, csupán figyel és szemlélődik. A szereplők száma meghaladja a kettőt, és túllépi a bűvös hármat is. Akinek van hozzá kedve, vegye elő matematikus énjét, és számolja össze a párokat, majd szorozza be kettővel, és az így kijövő összeget adja meg végeredményként. Pofonegyszerű! Klasszikus orgia, vagy valami hasonló. A jelszó: sok jó ember kis helyen is elfér.

Ilyen tévéfilmeket készítenek a kedélyes hollandok, és mivel szeretik a tulipánokat, ami ugyebár virág, rossz emberek nem lehetnek.

Anna Raadsveld bemutatása. 1990. május 22-én született Hollandiában, közelebbről, a frízföldi IJlst nevezetű – frízül Drylts –, 3200 lelket számláló városi ranggal bíró településen. Színészpályafutása 2007-ben indult a Timboektoe c. kamaszokról szóló filmmel. Azóta néhány tévéfilmben, valamint televíziós sorozatban kapott lehetőséget. Jelenleg Maastrichtban él és tanul, minden bizonnyal az itt található színiakadémiát látogatja.

A végén ejtsünk néhány szót a leszbikus jelenet másik szereplőjéről is. Charlie Chan Dagelet 1986. augusztus 22-én született Amszterdamban, egy igazi művészcsaládban. Édesapja színész, édesanyja brácsás. 2003-ban a Cut c. tévéfilmsorozatban tűnt fel először, ezután mozi-, illetve tévéfilmek, valamint televíziós sorozatokban egyaránt kapott szerepeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr284624446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neoprimitív 2012.07.02. 20:20:17

Látványos a klip, de a hölgy a képen nem Anna Raadsveld, hanem Ginnifer Goodwin a 2010-es People's Choice Award díjátadóján.

Secnir 2012.07.03. 16:10:39

ööö...
...hol lehet megtekinteni a vágatlan rendezői verziót?
süti beállítások módosítása