Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Miriam Giovanelli - Gli sfiorati (2011)

| Címkék: olasz szex spanyol meztelen vetkőzés öltözködés hátulról mellek explicit miriam giovanelli full frontal | 2012.08.16. 16:25

Egy igazán temperamentumos hölgy következik, aki 1989-ben látta meg a napvilágot az olasz fővárosban, Rómában. Az itáliai édesapa és spanyol édesanya gyermeke tízéves korától Madridban nevelkedett, és cseperedett szépséges modellé, színésznővé.

giovanelli_miriam.jpg

A 2000-es éves elején, még nagyon fiatalon tört be a média világába, ahol elsősorban televíziós szerepekkel vált ismertté. Nálunk talán leginkább a Szex, party és hazugságok (eredeti címe: Mentiras y gordas) filmből emlékezhetünk rá, ahol vadítóan vörös szerelésben volt egy erotikus jelenete.

Hamarosan azt is megmutatjuk, de most a tavalyi Gli sfioratiból láthattok Matteo Rovere munkájának köszönhetően egy zseniális rendezésű jelenetet. A tipikusan olasz film eme részletében ugyan csak rövid ideig láthatjuk teljesen meztelenül a hölgyet, de remekül összevágott videóról van szó. A fiatal színésznő partnere egyébként Andrea Bosca.

Akinek ennyi nem volna elegendő Miriamból, az feltétlenül nézze meg a 2009-ben, a spanyol FHM-nek készült fotókat, amelyek a lap profiljának megfelelően jóval kevesebbet mutatnak a filmrészletnél. Ennek ellenére elég jól sikerültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr284716002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A szerelő 2012.08.18. 03:40:12

Én lennék dublőr :)
süti beállítások módosítása