Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Natalia Avelon – Válaszcsapás (2011)

| Címkék: sorozat német szex lengyel meztelen mellek natalia avelon | 2012.12.31. 02:00

Hamarjában lezavart gyors menet az asztalon – nagyjából így lehetne tömören összefoglalni az alábbi jelenet történetét. Női főszerepben a lengyel származású német színésznő, Natalia Avelon.

Natalia Avelon.jpg
Az 1980. március 29-én, a lengyelországi Wrocławban, Natalia Siwek néven született színésznő szerepelt már egyszer a blog felületén a Das wilde Leben c. német film kapcsán. Nyolcéves volt, amikor a család összepakolt, fogta a sátorfáját, és a Baden-Württemberg tartományban található Ettlingen felé vette az irányt. Itt sajátította el a német nyelvet, majd fotómodellként kezdett dolgozni a későbbiekben, hogy végül a film világában kössön ki. 1998-tól datálódik a filmes karrierje, de ekkoriban még csak tévéfilmsorozatokban, illetve tévéfilmekben kapott kisebb szerepeket. Első mozifilmje a 2001-es Manitu bocskora, majd a 2007-es Das wilde Leben következett, amely az első főszerepet is jelentette egyben számára.

A 164 centiméter magas színésznő, mint énekesnő is bemutatkozott már. A Das wilde Leben c. filmhez énekelték fel Ville Valóval Lee Hazlewood és Nancy Sinatra 1967-es dalát, a Summer Wine-t.

A Válaszcsapás c. angol-amerikai akciófilm-sorozat futott már az M1-en, illetve az HBO-n is, utóbbi hamarosan a harmadik évadot tűzi műsorra.

Cortney Palm - Sushi Girl (2012)

| Címkék: amerikai meztelen mellek cortney palm | 2012.12.28. 19:25

A mindössze huszonöt éves coloradói születésű hölgy az idén nagyon emlékezetes alakításokat nyújtott a férfiak számára, hiszen három filmben is megmutatta testének szépséges domborulatait. Legtöbbet éppen ebben a Kern Saxton által rendezett moziban láthatunk belőle, és azt hiszem, a jelenetben látható terítést sokan elfogadnák az olvasóink közül is.

palm_cortney.jpg
Amit Cortney-ről mindenképp érdemes megjegyeznünk: egy fiatal színésznő, aki idén valóban nagy áttörést ért el, hiszen nem csak levetkőzött, de rengeteg moziban is feltűnt, sőt már fontosabb szerepekben. Emellett sikeres színészekkel játszott együtt, így talán az sem elképzelhetetlen, hogy pár éven belül akár Emily Blunt vagy Julia Roberts mellett tűnjön fel a filmekben, hiszen a két színésznő is a nagy kedvencei közé tartoznak. Hasonlóan van James Cameronnal is, akinek Titanicját tizenháromszor nézte meg a mozikban.

A jelenetben látható meztelenkedés pedig nem zavarta, hiszen úgy értékeli, mint egy természetes velejáróját a szakmájának, persze csak akkor, ha a pucérkodásnak mondanivalója is van a történet szerint. Itt pedig egyértelműen erről van szó, és nem is bánjuk, ha hosszabb percekig hagyta nekünk meg a nézelődést és nyálcsorgatást a direktor!

Ashley Hinshaw – Cherry (2012)

| Címkék: amerikai szex meztelen vetkőzés mellek ashley hinshaw | 2012.12.27. 09:46

Hogyan lesz az ártatlan, hamvas szösziből pornósztár? E kérdésre ad választ a Cherry (About Cherry) c. amerikai film, amely a tizennyolc éves Angelináról szól, aki fokozatosan csöppen bele a pornó világába. Angelinát először csak lencsevégre kapják, majd felveszi a Cherry művésznevet, a többit pedig mindenki továbbgondolhatja...

A történetet Stephen Elliott rendezte, aki Lorelei Lee pornószínésznővel együtt írta a forgatókönyvet. Cherry szerepében Ashley Hinshaw-t láthatjuk, mellékszerepekben pedig James Francót, Heather Grahamet, illetve Dev Patelt. A magyarországi bemutatóról nincsenek információink.

Ashley Hinshaw.jpg
Az ártatlan, hamvas szöszi Ashley Hinshaw néven látta meg a napvilágot 1988. december 11-én valahol a távoli Indiana államban. Modellként kezdte a karrierjét, ezt kamatoztathatta 2008-ban az MTV Made c. valóságshow-jában, majd 2009-ben szerepet kapott egy-egy rész erejéig A pletykafészek és A rejtély c. tévéfilmsorozatokban. Tavaly csupán a The Glades c. sorozatban tűnt fel, ebben az évben viszont Az erő krónikája, valamint a LOL c. mozifilmekben is lehetőséget kapott.

A három gyerek közül legfiatalabb, 171 centiméter magas lány lelkes rajongója a countryzenének.

Olivia Wilde – Deadfall (2012)

| Címkék: amerikai szex mellek olvia wilde | 2012.12.23. 15:09

Az, hogy mi a véleményem a híres „tizenhármasról", már az amerikai színésznő korábbi meztelenkedéséről írt posztban kifejtettem. Ez persze nem gátolja meg azt, hogy a sokak által rendkívül vonzónak talált Olivia újra szerepeljen nálunk, hiszen néhány évnyi kihagyást követően ismét megmutatta a melleit a filmvásznon.

wilde02.jpg
Hozzá kell tennünk, a látvány nem vetekedik egy átlagos dél-amerikai moziban kapható idomoktól, de ez Hollywood, a marketing nem ismer határokat. A film egyébként Stefan Ruzowitzky munkája, és az Oscar-díjas filmet rendező (Pénzhamisítók) alkotótól kicsit többet vártunk volna. Ehelyett kaptunk egy átlagos filmet, ami egyszer azért megnézhető, hiszen talán éppen ennyi volt csak a cél.

Mindenesetre Olivia ebben a szerepben kicsit jobb arcát mutatja. Az üres tekintetű szépségek megformálásán túl is van tehát lét számára, és ez reményt ad arra, hogy egy-két éven belül nem tűnik el a süllyesztőben. A lehetőség adott, hiszen komoly költségvetésű filmekben kap szerepeket, és talán más egyéb is megmarad a mozilátogatóban az elkövetkező időkben, mint a fa arca és a hiperkarcsú teste.

süti beállítások módosítása