Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yvette Yates – El Gringo (2012)

| Címkék: amerikai szex mellek yvette yates | 2013.01.23. 21:45

Egy tehetséges, másodsorban pedig szép latin hölgyet mutatunk be nektek a mai napon, aki az elmúlt évben Eduardo Rodriguez filmjében mutatott igazán érdekes alakítást. Remek kis vágásokkal teli részletet láthattok, amelyben ugyan a legtöbb dolog láthatatlan, de a sejtetés végig megvan.

yates_yvette01.jpg
A felvételek talán érdekesebbnek mutatkoznak, mint az egész film, pedig talán többet is ki lehetett volna hozni belőle. A texasi hölgy egyébként nem egy szegény család sarja, hiszen édesapja tudományos doktor, emellett korábban az Azteca Films elnöke is volt. A színésznő sem csak a szépsége miatt lehet érdekes, hiszen pszichológiát végzett, emellett a filmes karrierjét is tudta építeni. Sőt, büszke arra, honnan jött, hiszen El Pasoban született, és hispán származását le sem tagadhatja.

Azoknak pedig, akik nem érnék be ennyivel, holnap egy kicsit többet mutatunk a testéből, hiszen erotikus jeleneteinek sora lehetőséget teremt.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr395039937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.24. 09:12:07

szép elsősorban is, nem csak a másodikban. ;)
süti beállítások módosítása