Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Carice Van Houten - De gelukkige huisvrouw (2010)

| Címkék: szex meztelen holland mellek carice van houten | 2011.03.11. 05:21

A holland színésznő karrierje igazán jól alakult, amelyet részben családjának is köszönhet, hiszen édesapja is a filmiparban kereste kenyerét. Carice így fiatalon a televízió közelébe került és olyan maradandó teljesítményt mutatott, hogy az elmúlt években amerikai produkciókban is szerepelt. Nem is kis szerepekben, és ez sokat lendíthet pályafutásán. A Valkűr vagy a Végrehajtók lehetőséget teremtettek számára, de a színésznő azt nyilatkozta, Hollywood nem az ő világa, s bár szerepeket szívesen vállal, nem szeretne ott élni.

A Fekete könyv sztárja tehát igazán értelmesen értékelő színésznőnek tűnik, s a tavaly készült, magyarul Boldog háziasszonynak fordítható filmben játékának egyik elemére sem lehet különösebb panaszunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr62729780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Újlaki 2011.08.06. 19:16:02

Boldog háziasszony. A háziasszony köznév, nem írjuk nagy kezdőbetűvel. Csak a hülye amerikaiak (meg a magyarul nem tudók) nagybetűzik a címeket.

kerdesek05 2012.03.18. 11:47:28

nem lehetne fehér betűvel írni?
nem lehet elolvasni kifolyik a szemem
süti beállítások módosítása