Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Osvárt Andrea - Two Tigers (2007)

| Címkék: magyar szex meztelen lovaglás mellek osvart andrea | 2011.03.15. 03:15

Egy magyar lány a nemzeti ünnepre, aki tényleg megérdemli a szereplést, hiszen az elmúlt években hazánk legsikeresebb színésznőjévé nőtte ki magát. Olaszországban igazi sztár, s első osztályú szerepeket kap, de már nagy amerikai produkciókban is feltűnt. Tudatos munka áll mindezen sikerek mögött, hiszen modellből lett színésznő, de nem csak pillanatnyi buliból, hanem álmai szerint.

A még mindig csak 31 éves Andrea pedig már testének legszebb darabjaiból is mutatott a filmkedvelőknek. Úgy adódott, hogy a meztelenkedés nem éppen a legsikeresebb moziban sikeredett, de számunkra ez nem is annyira szomorú, hiszen a látvány kárpótol minket. A színésznő a jelenettel kapcsolatos nyilatkozatában elmondta, nehéz volt számára szexet imitálni, de amint azonosult a karakterrel, sokat könnyül a helyzet.

 ...és egy másik jelenet

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr212737343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Novi bácsi 2011.03.15. 18:04:36

Embertelenül gyönyörű ez a csaj - egy Istennő.

Reterro 2011.03.15. 20:50:21

Igen gyönyörű!
A filmcíme pedig fent van!
süti beállítások módosítása