Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

María José Prieto - Mujeres infieles (2004)

| Címkék: szex meztelen explicit full frontal maria jose prieto csílei | 2011.03.19. 02:44

A csílei María karrierje érdekes módon alakult, hiszen kiemelkedő eredménnyel zárta egyetemét, ahol viszont nem színészetet, hanem társadalomtudományokat tanult. Amúgy meg modell volt, s a szépségét jól kamatoztatta különböző szappanoperákban és tévésorozatokban. (Tavaly a nála jócskán öregebb színész Cristián Campos gyermekének adott életet. Az úriember egyébként a férje.) Mellesleg játszott egész estés filmekben is, ilyen volt a Mujeres infieles is, ahol gyönyörű testét mindenki megcsodálhatta.

Most ezt az élményt szeretném veletek megosztani, mert nekem nagyon bejött a jelenet, annak ellenére, hogy igazából semmi újat nem látunk annak rendezésében. Egyszerűen hiteles és szép látvány!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr192652707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása