Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Clémence Poésy - Olga nyara (2002)

| Címkék: francia meztelen mellek clemence poesy | 2011.08.04. 00:35

Kedden már bemutattuk Clémence egyik, talán legismertebb meztelen jelenetét, de a gyönyörű színésznő és modell már egy évvel korábban is megvillantotta bájait. A fiatal lány ekkor Nina Grosse filmjének főszerepét játszotta, s a forgatókönyvből adódóan az egyik jelenetben Bruno Todeschini kényezteti.

A húsz évvel idősebb svájci partnere persze nagyon finoman bánik vele, s ismét azt kell megállapítanunk, tökéletes testét szívesen néznénk tovább is. Pedig a részlet nem tartozik a rövidek közé, igaz, csak a második felében csodálhatjuk meg a színésznő formás kebleit.

A film - amely német gyártású és korábban a Viasat 3-on Ti is láthattok, - megfelelő hangsúllyal és stílusban meséli el a fiatal lány és a jóval idősebb férfi kapcsolatát. Ettől persze még nem válik korszakalkotó munkává, de egyszer mindenképp érdemes megnézni. A tini lányoknak pedig többször, de a srácoknak is ajánlom, mert valamit ők is tanulhatnak belőle, ha meg nem, akkor legalább másfél órán keresztül egy szép lányt bámulhatnak. 


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr553117090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása