Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Martina Gusman - Carancho (2010)

| Címkék: szex argentin hátulról mellek martina gusman | 2011.08.25. 13:45

Többet sejtet, mint amit valójában megmutat ez a filmrészlet. Ennek ellenére azért nem mondhatjuk rossznak, hiszen egy újabb argentin szépséget ismerhetünk meg benne. Nem akármilyet, mert a férjével gyártó céget alapított Martina, aki nem csak színésznőként bizonyíthat, hanem producerként is.

A mostani jelenetre fókuszálva viszont könnyen megállapítható, miért nem látunk többet a 32 éves hölgyből! Feltehetően azért, mert a filmet férje, Pablo Trapero rendezte, akivel tehát nem csak közös fiuk, cégük, hanem több filmjük is van. Ez persze sokat segít a karrierépítésében, amelynek eredménye, hogy a színésznő idén a cannesi zsűri tagja volt.

Az viszont vitathatatlan, Martina kiváló adottságokkal van megáldva és férjével együtt remek filmeket készítenek. Ilyen a Carancho is (az argentinok ezt a mozit jelölték az Oscarra), amely balesetekről, csalásról és szerelemről mesél, s Gusman társa a filmvásznon az elismert argentin színész, Ricardo Darín. Nézzétek meg, mindenképp érdemes. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr93143815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czi75 2011.08.27. 20:02:16

Háát. Ebben annyi erotika volt, mint egy doboz tejfölben.
süti beállítások módosítása