Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Léa Seydoux - Belle Épine (2010)

| Címkék: francia szex meztelen vetkőzés mellek lea seydoux | 2011.11.15. 11:31

Azért is jó kicsit más blogokat olvasni, mert mindig feltűnik egy-egy érdekes arc, akit aztán jobban körbe lehet járni. Így történt ez ma is, hiszen a filmklubos kolléga posztja, éppen a most bemutatásra kerülő hölgyet ábrázolta, akinek eddig egyetlen meztelen jelenetét láttam, de van belőle szerencsére több is.

Most ezek közül választottam egyet, amelyben Léa teljesen kitárulkozik kollégájának. A jelenet maga kellemes, szépen kamerázott, a hölgy pedig szép, amúgy meg gazdag családi tradíciókkal rendelkezik, hiszen a filmgyártás meghatározó szereplői, vagyis a gyárak vezetői a rokonai. A lány viszont modellként is sikereket ért el, s már díjakra jelölték, valamint dögös. Hamarosan pedig ezért folytatjuk a testének bemutatását filmrészletek segítségével. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr13384392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diktatorikus kleptokrácia 2011.11.15. 19:12:00

ejh, a csaj szép
(off, de a jelenetnek semmi köze a valósághoz... barátnőm páros lábbal rúgna le magáról, ha így, minden nélkül lerohannám)

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2011.11.15. 19:16:46

A csaj faarccal, kóma-passzívitással várja, h a csávó megfarkalja...az meg lezavar egy stand-up gyors ürítést...szép is az:)

Philosophus · http://philosophusnaploja.blog.hu/ 2011.11.15. 19:23:14

A csaj tényleg szép, jól fog kinézni a filmben Tom Cruise mellett, de most nem ez a legnagyobb probléma, hiszen háború készül

www.szabadujsag.com/hirek/koezeleti-hirek/4054-valoban-haboruba-tartunk

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.11.16. 11:51:44

Remélem a Lehetetlen Küldetésre megfésülték.
süti beállítások módosítása