Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Paz de la Huerta - Boardwalk Empire-Gengszterkorzó (2010)

| Címkék: szex paz de la huerta gengszterkorzó full frontal | 2011.01.09. 13:32

Napjaink egyik magasztalt sorozata a Boardwalk Empire-Gengszterkorzó, amely címéből is ítélve a gengsztervilág életét mutatja be. Nem a Maffiózók folytatásáról van szó, hanem az elmúlt század 20-as éveiben játszódó történetről. Az HBO-nak készült nagy költségvetésű sorozatban ugyanakkor számos ismert arc tűnik fel, s nem véletlen a kritika dicsérete.

Mi sem maradunk ki a dicsérők közül, mert Paz de la Huerta jelenetei a sorozatban ugyancsak jó sikerültek. Most egy igazán naturalisztikus ágyjelenetet mutatunk be, amely szerintem a tavalyi év legjobb erotikus jelenetei közé tartozik. Nem is csoda, hiszen a 26 éves spanyol szülővel rendelkező, de már az USA-ban született hölgy gyakorta fordul elő hasonló jelenetekben! Mi pedig szívesen nézzük!

 

Kirsten Dunst - All Good Things (2010)

| Címkék: kirsten dunst mellek zuhanyzás | 2011.01.09. 10:45

Kirsten Dunst, úgy gondolom nem kell nagyon bemutatnom. 28 éves a színésznő, aki zenei karrierre is vágyik. Tavaly végre első igazi meztelen jelenetét is megtekinthette a nagyközönség. Most ezt láthatjátok az All Good Things című filmből, ahol Ryan Gosling volt a partnere.

A jelenet inkább romantikus, mint erotikus, de a film hangulatához illő, így elfogadható. Legalább a Dunst rajongók megkapták azt amire vártak, s többé nem kell a Pókemberben vizes pólón át kidudorodó mellbimbóknál maradniuk!


Kerekes Vica - Időjós a pácban (2008)

| Címkék: magyar szex mellek kerekes vica | 2011.01.09. 06:59

A felvidéki Kerekes Éva, aki Magyarországon Vicaként ismert  (mert már van egy ilyen nevű színésznő) már nem egyszer bizonyította a filmekben, a legerotikusabb fiatal színésznők közé tartozik a tájainkon. A mellei gyönyörűek, bár egyes kommentelők szerint a gravitáció húzza le őket. Szerintem nincs azokkal semmi, baj, s az Időjós a pácban (Nestyda) című film két jelenete is eme állításomat tanúsítja. A cseh filmben egyébként Jiří Macháčekkel látható közös jelenetekben.


Az idén 30 éves színésznő a szerepet a Szlovákiában ugyancsak népszerű Táňa Pauhofová előtt szerezte meg. Az ismert cseh rendező Jan Hřebejk jól döntött, hiszen így jóval teltebb melleket csodálhatunk a két jelenetben, sőt még magyar szavakat is hallhatunk! Kerekes Vicának pedig biztosan nem ez az utolsó szereplése a blogunkban! 

Dafne Fernández - Tierra de Lobos (2010)

| Címkék: szex spanyol meztelen mellek dafne fernández | 2011.01.08. 15:43

Dafne Fernández még csak 25 éves, de spanyol színésznőként természetesen már többször megmutatta a bájait a nézőknek. Egyébként magánélete is érdekes, hiszen a spanyol teniszező Fernando Verdasco barátnője volt, de jelenleg a nála 22 évvel idősebb Carlos Bardemmel jár. Nem véletlen a Bardem név, Carlos az Oscar-díjas Javier bátyja. A testvérpárnak jó ízlése van, meg kell hagyni!

Most a Tierra de Lobos spanyol tévésorozatból láthattok egy jelenetet, amelyben Dafne ugyan nem mutat sokat, de azért kívánatos. Hamarosan pedig újabb videóval jelentkezünk a spanyol szépségről!

süti beállítások módosítása