Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Reese Witherspoon - Rejtélyes alkony (1998)

| Címkék: amerikai meztelen reese witherspoon mellek | 2011.03.13. 07:53

Blogomban szeretnék erotikus jeleneteket mutatni a világ minden tájáról, ezért természetesen kevesebb szerepet kapnak az amerikai filmek. Nem mindig akarok  persze ismeretlen jeleneteket hozni, így van ez most is, amikor az egyik legédesebb amerikai színésznő egyetlen meztelen jelenetét láthatjátok. Reese Witherspoon olyan nő, akit szeretnénk átölelni még akkor is, ha nem akarunk vele ágyba bújni. Ennek köszönheti sikerét, na meg a jó producereknek, akik hozzásegítették egy Oscarhoz. A Doktor Szösziben tökéletes volt, amúgy is kellemes a játéka, bár talán nem ő a fiatalabb generáció legtehetségesebbje. Mindegy is, hiszen a legnagyobb díjat már bezsebelte, s ha az utóbbi időben nem is megy neki annyira mint korábban, mi azért még kíváncsiak vagyunk rá.

Még 1998-ban vetkőzött le először, s eddig utoljára egy film kedvéért. A kritikusok szerint megbánta ezt a döntést és ezért nem meztelenkedett azóta, de szerintem még eljön az idő, amikor újra láthatjuk csupasz melleit a mozikban! 


Sylvie Moreau - Post Mortem (1999)

| Címkék: szex kanadai meztelen durva mellek full frontal sylvie moreau | 2011.03.13. 05:36

Egy közel sem egyszerű filmből mutatok ma Nektek részleteket, amelyért Sylvie Moreaut díjazták is. A színésznő egyébként kanadai, televíziós szerepein keresztül vált ismerté, de nem játszott túl sok filmben és számunka is kevésbé ismert.

Ennek ellenére a különleges hangulatú jelenetek kedvelőinek ajánlom a videót, mert színészi játék szintjén remek, a meztelenség ábrázolása pedig élethű. Természetesen nem néznék ilyet minden nap, de tanulságosan művészi. 


 

Katia Winter - Night Junkies (2007)

| Címkék: szex svéd meztelen mellek katia winter full frontal | 2011.03.12. 05:25

Svéd hölgyekből se legyen hiány, így most Katia Winter testének szépségein kalandozhatunk egy kicsit. Stockholmban született, majd több helyen tanult színészetet, többek közt Angliában, Olaszországban, hogy 22 évesen első filmszerepén túl elkezdje építeni karrierjét. Eddig kisebb szerepekben tűnt fel, de még csak 27 éves, tehát túljuthat a kezdeti nehézségeken.

A most bemutatásra kerülő jelenet a Night Junkies című horrorból való, és ha Katie még kicsit fejlődik a hasonló jelenetek terén, a következő rendező pedig  bátrabb lesz, akkor ismét felfedezhetünk egy svéd bombázót. 



Carice Van Houten - De gelukkige huisvrouw (2010)

| Címkék: szex meztelen holland mellek carice van houten | 2011.03.11. 05:21

A holland színésznő karrierje igazán jól alakult, amelyet részben családjának is köszönhet, hiszen édesapja is a filmiparban kereste kenyerét. Carice így fiatalon a televízió közelébe került és olyan maradandó teljesítményt mutatott, hogy az elmúlt években amerikai produkciókban is szerepelt. Nem is kis szerepekben, és ez sokat lendíthet pályafutásán. A Valkűr vagy a Végrehajtók lehetőséget teremtettek számára, de a színésznő azt nyilatkozta, Hollywood nem az ő világa, s bár szerepeket szívesen vállal, nem szeretne ott élni.

A Fekete könyv sztárja tehát igazán értelmesen értékelő színésznőnek tűnik, s a tavaly készült, magyarul Boldog háziasszonynak fordítható filmben játékának egyik elemére sem lehet különösebb panaszunk.

süti beállítások módosítása