Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Anne Hathaway - Szerelem és más drogok (2010)

| Címkék: amerikai szex meztelen hátulról mellek anne hathaway | 2011.03.27. 09:10

Édes tekintetű és mégis csábító - ezt mondanám Anne-ről, akit már bemutattam Nektek meztelenül. Most pedig következik a népszerű, erotikával jócskán fűszerezett néhány hónapos moziból egy kis összeállítás. Azt hiszem Jake Gyllenhaal szerepét örömmel vállaltuk volna a Viagrával és drámával is tarkított filmben, amely bár nem korszakalkotó a történet tekintetében, de a két tehetséges színész megpróbált belőle többet kihozni. Ezért is lett jobb ez a történet, mint a hasonló alapokra helyezett Csak szexre kellesz.

Na és persze itt valóban láthatunk melleket, amely sokat számít, s gondolom nem csak nekem. Aki nem látta, érdemes egyszer, de nem többször megnézni a filmet, az erotikus jeleneteket viszont akár többször is.

 

Giovanna Mezzogiorno - Au secours, j'ai trente ans! (2004)

| Címkék: olasz szex meztelen orál mellek giovanna mezzogiorno explicit | 2011.03.27. 07:12

Olvasóim már tudják, az olasz színésznők sem azok a szégyenlősök, s így van ezzel Giovanna is, akitől most egy nagyon érzéki darabot mutatok Nektek. Színészcsaládból származik, s karrierje kezdetén Franciaországban dolgozott, hogy majd első filmszerepét követően betörjön az olasz sztárok világba. Azóta több díjra jelölték filmjeit, őt is, Ti pedig leginkább a Szerelem a kolera idején-ből ismerhetitek.

Tavaly a cannes-i zsűri tagja volt, emellett pedig folyamatosan növekszik ismertsége Európában. Szép nő, s ezért azt hiszem, megmutatom még néhányszor őt meztelenül, amúgy meg jól alakít az ágyban is! Vagy nem?



Valentina Vargas - A rózsa neve (1986)

| Címkék: francia szex meztelen mellek valentina vargas csílei | 2011.03.26. 12:05

Egy igazi klasszikusból következik most részlet, amely egy emlékezetes könyvből készült. Umberto Eco az irodalom nagy szakértője, aki emellett írt jó néhány komoly bevételt hozó sikerkönyvet is. A film, amelyet pedig negyed évszázada legsikeresebb műve alapján készítettek ugyancsak jól működött, ahogy Christian Slater Valentina Vargas-szal bemutatott erotikus jelenete is.

Az akkor még fiatal Slater számára gondot okozott a jelenet leforgatása ezért különös történet övezi az elkészültét. A legenda szerint a színész arcán látható meglepettség valódi, mert a rendező nem árulta el neki, kolléganője mit fog majd pontosan csinálni. Vargas, aki egyébként spanyolul, franciául és angolul is kiválóan beszél,  azóta több filmben játszott, de ez a szerepe lett a leghíresebb. 

 

Milene Vásquez - Mañana te cuento (2005)

| Címkék: szex meztelen perui mellek milene vasquez | 2011.03.25. 05:57

A figyelmes Olvasó észrevette, hogy ebből a filmből már volt egy részlet, de Vásquez kisasszony is megérdemli, hogy szerepeljen blogomban. Főként úgy, hogy szexuális töltete nagyon erős, amely aztán a jelenetet is még érdekesebbé teszi. Azt feltehetően nem kell senkinek magyaráznom, hogy Milene, a perui színésznők között nem egyedül, problémák nélkül oldja meg a meztelenkedést!

A hölgy egyébként szappanoperákban szerepelt ezt a filmet megelőzően, de az internetes források szerint azóta nem játszott más filmben! Sajnálhatják nem csak a peruiak, hanem mi is, akik szeretjük a latin hölgyeket! 

 

süti beállítások módosítása