Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nicky Whelan - Elhajlási engedély (2011)

| Címkék: ausztrál meztelen nicky whelan | 2011.04.10. 16:21

Mindenki, aki látta az Elhajlási engedélyt a mozikban, emlékezhet erre az ausztrál hölgyre, aki igazán vonzó része volt a vígjátéknak. Erotikus töltetű mosoly, remek test,  és az idén harmincat betöltő Nicky karrierje szempontjából jó ugródeszka lehet ez a mellékszerep, hiszen a Dokik után egy újabb nagy érdeklődésre számot tevő produkcióban szerepelt.

Egyébként ő is modell, méghozzá nagyon sikeres és képeit nézegetve azt hiszem nem csoda, hogy hazája után az USA-ban is kezd feljebb lépni a ranglétrán. Ez a kis meztelenkedés pedig csak segíthet neki! 

Aura Garrido - Crematorio (2011)

| Címkék: spanyol meztelen mellek aura garrido | 2011.04.10. 09:41

Úgy is kezdhetném, hogy egy friss husi kerül bemutatásra, de akkor nagyon közönséges lennék, s nem szeretnék Aurával ilyen durván bánni. A 21 éves színésznő, aki a spanyol szokásokhoz híven korán elkezdte a  vetkőzést ugyanis tehetséges, legalábbis a tv-s producerek szerint, hiszen fiatal kora ellenére sorban kapja a sorozatok kisebb vagy nagyobb szerepeit. Emellett már mozifilmben is szerepelt, s nem is rosszul, hiszen bezsebelt egy fontos jelölést!

Jelenleg több sorozatban is már megcsodálhatják melleit a nézők, s bár ahogy látni fogjátok, nem egy nagy keblekkel megáldott színésznőről van szó, a közönség vélhetően szereti meztelenül látni. 



Blanca Lewin - Az ágyban (2005)

| Címkék: szex meztelen mellek explicit blanca lewin full frontal csílei | 2011.04.10. 01:56

A művészi mozik kedvelőinek szól ez a bejegyzés, hiszen a részlet egy olyan filmből való, amely tökéletesen illeszkedik ebbe a kategóriába. Az ágyban című alkotás dél-amerikai, de nem tipikusan latin, egyszerűen csak elgondolkodtató. Bátor dolog ugyanis egy olyan filmet készíteni, amelyben egy nő és egy férfi szeretkezés utáni beszélgetéseit mutatjuk be. Pedig ez egy ilyen történet, amelyben persze maga az aktus is szerepet kap, de nem öncélúan. A nézők figyelhetik a gondolatokat, vagy akár a meztelen színészeket, akik nagyot alakítanak. Daniela (Blanca Lewin) és Bruno (Gonzalo Valenzuela) ugyanis életre kelnek a vásznon, s ez dicséri a  rendezőt, Matías Bizet, aki figyelmesen dolgozott.

Blanca egyébként hazájában rengeteg szappanoperában játszott, s játszik mind a mai napig, de színházban és filmeken is maradandót alkotott, s most itt az alkalom, hogy megnézzétek, mennyire tudja hitelesen eljátszani az egyéjszakás partner szerepét a szeretői ágyban.

Irene Montalà - Fausto 5.0 (2001)

| Címkék: meztelen orál mellek katalán irene montala | 2011.04.09. 04:26

A katalán színésznő napjainkra Spanyolország egyik népszerű sorozatának, az El Barco-nak a sztárja.  Egyébként a sorozatok mellett színpadon is feltűnik Irene, aki nagy állatvédő és a meztelenkedés különböző formái nem idegenek tőle. A sorozatokban ugyan kevesebb lehetőség van erre, de azért a spanyol honban élők jobban járnak egy-egy tv-s este során, mint mi a Barátok közt-tel.

A most látható, 10 évvel ezelőtt készült jelenet mind a mai napig nagyon népszerű, pedig azért rendesen össze van vágva, ahogy majd ti is megnézhetitek. Szerintem pedig Irene napjainkban jobban néz ki.

süti beállítások módosítása