Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kerekes Vica - Muži v naději (2011)

| Címkék: magyar kerekes vica no nudity | 2011.04.17. 18:41

Nem gondoltam, hogy YouTube videó is lesz a  blogomban, hiszen ott nem szeretik az erotikát, de most egy trailert láthattok, amely megéri akkor is, ha nincs benne meztelenség. Főleg abban az esetben, ha egy olyan színésznő szerepel benne, mint Kerekes Vica, akiről már kétszer is  írtam. Ott persze többet mutatott magából, de így HD minőségben, felöltözve is gyönyörű, hát még mennyire erotikus.

Előfordulhat, hogy ez a bejegyzés a füleki színésznőről nem fogja megközelíteni az eddigiek nagy népszerűségét, hiszen azokat több mint negyvenezren néztétek meg, de a sok helyen nem megfelelően írott címmel szereplő filmhez biztos kedvet csinál. A népszerű cseh színészekkel - Jiří Macháček, Bolek Polívka - operáló film egyébként augusztusban érkezik majd a mozikba. Kíváncsi vagyok eljut-e majd hozzánk is! 

Túl a felhőkön (1995)

| Címkék: francia szex meztelen mellek sophie marceau full frontal chiarra caselli ines sastre | 2011.04.17. 02:36

Egy klasszikus munka, remek rendezői teljesítménnyel, de nem is várhattuk mást Michelangelo Antonioni utolsó játékfilmjétől, amelyet bő másfél évtizede láthatnak a nézők. Wim Wenders volt a társrendezője, akivel nem tudok sok dologban egyetérteni, de el kell ismernem, remek szakember.

A négy történet, amely a mozi alkotó eleme, kiváló színészekkel operál, így a meztelenség megjelenítése is művészi, s azt nem kell külön kiemelnem, hogy a hölgyek is gyönyörűek a jelenetekben. A részletet megnézve nehéz lesz eldönteni, melyik a legszebb közülük! Sophie Marceau viszont a legismertebb, s John Malkovich-csal közös epizódja azt hiszem sokak számára ismerős lehet!

A mások élete (2006)

| Címkék: német szex meztelen durva orál mellek martina gedeck | 2011.04.16. 14:16

Florian Henckel von Donnersmarck első rendezése, amelyhez a forgatókönyvet is maga írta nem kicsit robbant. 2 millió euróból hozta össze a mozit, s majdnem 50-et termelt világszinten, s amellett még bezsebelt egy Oscart is. Ezen ívül még számtalan más díjat, de ami ennél is fontosabb, jó film lett. Egy hatalomról, amely már leáldozott, hiszen az NDK-ban uralkodó megfigyelési módszerek és az általános mozgatórugók már megszűntek, az országgal együtt. Persze nem csak azoknak érdekes a mozi, akik érdeklődnek a német történelem felől, hiszen mint minden rendszer, ez a most megélt is hasonló alapokkal rendelkezik, csak talán nem annyira durva!

A film tehát kiváló, s úgy gondoltam, egy ilyen remek munka erotikus jelenetei is érdekes lehetnek, mert bár nem romantikusak, sőt izgatónak sem nevezhetők, de jócskán szolgálnak tapasztalattal azok számára, akik szeretnének egy drámába odaillő meztelenséget csempészni!

 

Anyádat is! (2001)

| Címkék: szex spanyol meztelen orál hátulról mellek mexikói édeshármas explicit maribel verdú ana lópez mercado full frontal | 2011.04.16. 10:32

Alfonso Cuarón filmjéből láthattok most több részletet, amelyet milliók ismernek és szeretnek, hiszen rengeteg meztelenséggel, erotikával van tele, persze olyan színvonalon, amelyet nem minden nap láthatunk. A mexikói moziban pedig  mára az egész elismert színészek játszanak, akiket mára több remek filmben láttunk. Diego Luna, Gael García Bernal és Maribel Verdú szexuális kalandjait mutatja be egyébként a road movie, amely jó kis mese a barátságról, vágyakról és beteljesülésről!



süti beállítások módosítása