Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Second life (2009)

| Címkék: portugál meztelen mellek liliana santos sandra coias | 2011.05.15. 16:41

Liliana Santos kollekciónk teljessé tétele érdekében következzen a színésznő és kolléganője, az érdekes arcú Sandra Cóias közös meztelenkedése. Szép testek portugál stílusban egy különös filmben. Ajánlom a szép hölgyek kedvelőinek!

Joséphine Jobert - Foudre (2007)

| Címkék: francia vizespóló no nudity josephine jobert | 2011.05.15. 11:26

A tehetséges és fiatal egzotikus szépséget éppen ebben a francia sorozatban fedezte fel a nagyközönség, ahol ugyan nem vetkőzik, de nagyon erotikusan játszik. Egyébként az egész család művészi gyökerekkel van megáldva, ezért nem meglepő, hogy Joséphine is énekel, táncol és ahogy láthatjátok színészkedik is.

Azt hiszem még fogunk róla hallani, s legközelebb nem csak vizes pólóban mutatkozik meg a közönség előtt. Egyébként az egyik unokatestvére a gyönyörű Eva Green, tehát van a családban elegendő szép lány.

 

Elsa Pataky+Mar Regueras - Ninette (2005)

| Címkék: spanyol meztelen mellek zuhanyzás mar regueras elsa pataky full frontal | 2011.05.15. 06:14

Két igazi spanyol bombázó testét csodálhatjuk meg a következő percekben, amelyek közül az egyiket már be is mutattuk, magyar szálaival együtt. Mar ugyanakkor  kolléganőjénél  kicsit később, egy sorozaton keresztül tört be a filmpiacra, de a lemaradást pótolja, mivel remek teljesítményeket nyújt az elmúlt esztendőkben.

A közös filmben pedig nem csak nagyon vonzóak, hanem megmutatják gyönyörű melleiket is, amelyek azért nem biztos, hogy a természet varázsolt ilyen széppé. Mindegy , mert mi ennek ellenére is örömünket leljük a jelenetsorban. 


Jennifer Esposito - Ütközések (2004)

| Címkék: amerikai szex meztelen mellek jennifer esposito | 2011.05.14. 16:53

Az amerikai színésznő, aki táncosként és modellként is tevékenykedett szereti a híres férfiakat, s olyan szépfiúk oldalán volt látható, mint a teniszező Mark Philippoussis vagy a nők bálványa, Bradley Cooper. Utóbbival össze is házasodtak, de a frigy nem volt tartós. Jennifer egyébként sorozatokban vált ismertté, majd a második vonalhoz tartozó mozikban játszott kisebb szerepekben.

A most látható, Oscar-díjas filmben sem ő a főszereplő, hiszen Ria kevesebb teret kap, de elmondhatja, hogy egy igazán érdekes és művészi értéket is tartalmazó moziban ő nyújtotta az erotikus töltetet. 

süti beállítások módosítása