Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Angie Cepeda - Pantaleón y las visitadoras (2000)

| Címkék: szex strip mellek angie cepeda frontal | 2011.01.16. 14:45

Angie Cepeda neve feltehetően több ember számára ismerősen cseng. Bár feltehetően a hölgyek ismerik jobban a nevet, hiszen a kolumbia színésznő a Luz Maria és a Fiorella szappanoperák sztárja volt. A lelkes férfinézőknek már akkor is feltűnhettek Angie kíváló testi adottságai, s most meglátjátok, a dél-amerikai rendezők sem vakok.

A 2000-ben bemutatott Pantaleón y las visitadoras című filmben ugyanis Cepeda egy prostituáltat alakít, ehhez pedig az erotikus jelenetek sem maradtak el. Most egy csokorban találjátok az összeset. Fantasztikus mellek, gyönyörű test, igazi erotika!

Mizou Peck - Maffiák kereszttüzében (2001)

| Címkék: szex frontal mizou peck | 2011.01.16. 12:21

A részben japán és indián ősökkel rendelkező Mizou Peck kevésbé ismert amarikai színésznő, aki inkább sorozatokban kapott szerepeket. Általában azokban is mellékszereplő, úgy mint az Éjszaka a múzeumban mindkét részében.

Karrierje elejéről származik a most látható videó, a Maffiák kereszttüzében című filmből! Jó kis erotika, úgy gondolom! 

 

 

Soraia Chaves - O Crime do Padre Amaro (2005)

| Címkék: szex mellek soraia chaves frontal | 2011.01.15. 20:49

Portugál színésznő Soraia Chaves, aki először modellkedet, majd a filmszakmában kötött ki. A 1982-es születésű hölgy első filmszerepében Ameliat játszotta az O Crime do Padre Amaro-ban, s most ebből a műből láthattok részleteket.

Egy gyönyörű nő, szép test, kellemesen összerakott jelenetekben. Ennyi az egész, s kész a siker. Azt hiszem ehhez csak annyit lehet hozzáfűzni - még több ilyet akarok látni!

 

 

Dany Verissimo - Gradiva (2006)

| Címkék: full frontal dany verissimo | 2011.01.15. 20:05

Egy francia hölgy, aki madagaszkári ősökkel is rendelkezik. Gazdag családból származott, de később problémái adódtak és 18 éves korában elkezdett a pornóibarban dolgozni. Két évet töltött a szakmában, először keményebb majd szoftos filmekben szerepelt, s végül sikerült a hagyományos filmek világába is betörnie. Játszitt többek közta nálunk is többször vetített B13 - A bűnös negyedben.

A ruhák nélküli szereplés viszont továbbra sem jelent problémát az immáron 28 éves színésznőnek. Most a Gradivában látható jeleneteket mutatom be Nektek! 

süti beállítások módosítása