Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lotte Munk Fure - MollyCam (2008)

| Címkék: szex meztelen dán hátulról zuhanyzás lotte munk fure | 2011.05.22. 14:29

Annak bizonyítékául, hogy nem csak nyugaton, hanem kicsit északabbra is készülnek durva filmek, legyen itt ez a jelent, amely ugyan nem is annyira gyomorforgató, de ha megnézitek a dán filmet, akkor biztosan elgondolkodtok, vajon mit is akart elmondani a rendező. Tinédzser lány élete és a szexualitás, perverzió, meg minden más?

A színésznő, aki viszont ebben a jelentben láthattok, nem a főszereplő, hanem a dán színészi világ egyik tapasztaltabb képviselője, akivel ugyancsak nem bánnak kesztyűs kézzel. A művészi elbeszélés kedvelőinek ajánlom a mozit, mert megfelelő adag türelmet igényel a film, amelynek képi megjelenítése sokszor zavaró lehet.

 

Chiara Mastroianni - N'oublie pas que tu vas mourir (1995)

| Címkék: francia szex meztelen mellek chiara mastroianni | 2011.05.22. 11:39

A név nem véletlen, hiszen a következő részletben látható fiatal hölgy Catherine Deneuve és Marcello Mastroianni gyermeke. Két ilyen komoly színész csemetéje pedig ugyancsak erre a pályára tévedt, de karrierje eddig nem úgy alakult, ahogy szüleié. Közepes szerepek, néhány jelölés, de kicsit bele is szürkült az egészbe, s míg a kilencvenes években úgy tűnt, a csúcsra juthat, ma már erre senki sem számít.

Persze nagyok voltak az elvárások, de ha csak pusztán az ú játékát nézzük, akkor megállapíthatjuk, egy ügyes színésznőről van szó, aki egy komoly sikerrel még talán az élvonalba is kerülhet. Az összehasonlítás úgy sem visz előbbre senkit. 

Astrid Berges-Frisbey - Un barrage contre le Pacifique (2008)

| Címkék: francia spanyol meztelen mellek astrid berges frisbey | 2011.05.22. 02:53

Pár nap múlva lesz 25 éves, s most a Karib-tenger kalózai miatt a középpontba került, pedig igazából a filmiparba még nagyon bele sem kóstolt. Legalábbis a nemzetközi vizeken nem próbálkozott, s mivel francia-spanyol-amerikai gyökerekkel rendelkezik, előbb utóbb ennek is el kellett érkeznie. A siker pedig valószínű, hiszen egy megaprojektben fontos szerepet kapni nem kis dolog, így aztán hallunk még a Barcelonában született, de Franciaországban élő hölgyről.

Aki pedig szeretne vele jobban megismerkedni, annak most bemutatjuk lassítva első meztelenkedései közül az egyiket. Kérem a véleményeket a mellekről.

Szabó Erika - Üvegtigris 3 (2010)

| Címkék: magyar mellek szabo erika no nudity | 2011.05.21. 14:41

Mindent leírtak róla, amit csak lehetett. Hátsó így, hátsó úgy, nekem mégis a mellek jönnek be inkább Erikánál, na meg az arc, amely bájosan ártatlan, olyan mint, ha egy kedves régi ismerős lenne, akivel sokan akarnának járni. Azt hiszem utoljára Dobó Kata teste volt utoljára ilyen forró téma közel másfél évtizede. Rudolf Péter filmje pedig remek, mert nem akar többet mondani annál, amit kell, s emellett remekül szórakoztat.

Még több ilyen magyar mozira van szükség, hogy az emberek szeressék a hazai filmeket. Beléjük meg néhány szép magyar színésznő, akik fantasztikus játékukkal és testi adottságaikkal megragadnak emlékezetünkben.

 

· 2 trackback
süti beállítások módosítása