Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Liv Tyler - The Ledge (2011)

| Címkék: amerikai szex mellek liv tyler | 2011.05.29. 06:09

A rocksztár lánya, aki csak 9 évesen tudta meg ki az apja. Egyébként modellkedett, s nem meglepő módon jól menetek a dolgai, hiszen az édesanyja sem volt akárki, hanem ismert modell, aki a hónap lánya volt a Playboyban. A kifutó helyett viszont a színészetet választotta,  s jöttek a komoly szerepek, amelyek nem csak ismertté tették, hanem a férfiak vágyainak tárgyává is. Keresztnevét egyébként Liv Ullmann után kapta édesanyjától, tehát mondhatjuk, már előre megpecsételték a sorsát.

Az utóbbi időkben viszont kevesebbet látjuk, három év után tért vissza a mozikba, hogy aztán ilyen jelenetekben is szerepeljen. Szerintem egy túlértékelt hölgyről van szó minden értelemben, s ezt ez a jelenet is tanúsítja, de egyszer megnézhető.



Daniela Faria - Arte de Roubar (2008)

| Címkék: brazil meztelen vetkőzés mellek daniela faria | 2011.05.29. 01:29

Brazil színésznő, aki Portugáliában él, hiszen férje portugál, s már egy gyermekük is van. 14 éves tűnt fel a közönség előtt, majd sorozatok jöttek és filmek, hogy aztán eljussunk odáig, hogy ilyen szépen levetkőzzön az egyik filmjében! Persze még jó pár évvel előtte egy férfimagazinnak is megmutatta magát. Szép munka, mármint a vágás és a rendező részéről, a hölgynek pedig dicséret jár alakjáért. 

Drajkó Juli & Viktor Judit - Csapatleépítés (2006)

| Címkék: magyar meztelen mellek drajko juli viktor judit | 2011.05.28. 18:25

Jönnek a nyugatiak, csinálnak egy gyenge kis mozit Magyarországon és kb. ennyi. Jobb esetben néhány színészünk és szakember keres rajta, de ha az ország maga bekerül a filmbe, akkor valamilyen háborús zónára emlékeztet. Ebben a horrora hasonlító valamiben is ilyen a szituáció, de legalább annyi előnye van az egésznek, hogy két szép magyar hölgyet is megnézhetünk.

Persze csak másodpercekre vannak meztelen keblekkel, de nem vállalok nagy kockázatot, ha azt mondom, ez a film legjobb része. A következő összeállításban viszont kicsit több ruhában is láthatjátok az igazán formás színésznőinket.



Evgeniya Khirivskaya - Matroesjka's (2005)

| Címkék: orosz szex mellek evgeniya khirivskaya | 2011.05.28. 06:20

Az orosz színésznő egyik első szerepe volt a belga sorozat, amelyben Kelet-Európából, főleg a Litvániából elcsalt fiatal lányokból csináltak sztriptíztáncosokat, prostikat nyugaton. A történet szerint a rendőrség természetesen nem dolgozik az üggyel, csak egy újságíró próbálkozik felgöngyölíteni a bűnszövetkezet tetteit. A sorozat alaptörténete ennyi, a lányok szépek benne, s a szerepből adódóan sokszor meztelenek.

Az orosz színésznő pedig a következő jelenetben viszonylag könnyedén adja magát a billiárdos szexhez. Érdekes sorozat, bár sok hibával, de tanulságos. Már csak a lányok miatt is érdemes megnézni.



süti beállítások módosítása