Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jessica Almonte - Elimination (2010)

| Címkék: amerikai meztelen mellek jessica almonte | 2011.06.05. 11:20

Egy nagyon gyenge horrorból következik egy nem sokkal minőségibb erotikus jelenet, amely a stílusra jellemző félelemmel van átitatva. Azt is mondhatnánk, akarták átitatni, így ez klisé és gyatra rendezői munka, amelynél az operatőr teljesítménye sem sokkal jobb. Jessica mellei viszont megérdemlik a szereplést, ezért megmutatjuk.

Csak érdekességképp közölném, hogy a rendező, Juan Carlos Vargas, vizuális effektekért felelős emberke volt olyan mozikban, mint a 300, Mr. & Mrs. Smith vagy éppen az Eragon, tehát azért értenie kellene a dolgokhoz, de a filmben még ezek az elemek is szörnyűek. Persze a stúdiót és a gyártást ismerve nem is várhatunk többet egy ilyen filmtől. A csaj viszont jól néz ki.


 

Valeria Solarino - Vallanzasca - Gli angeli del male (2010)

| Címkék: olasz szex meztelen mellek explicit valeria solarino full frontal | 2011.06.05. 07:09

Egy olasz hölgy lesz látható, aki bár Venezuelában született, de ez csak egy pillanatnyi állapot volt, hiszen Európa déli részén nevelkedett, s vált belőle lassan szépülő, épülő színésznő. 2003-ban sikerült elcsípnie egy kisebb szerepet a La felicità non costa niente-ben ezt pedig gyorsan továbbiak követték.

A megformált karakterek pedig egyre nagyobbak lettek, s mára egészen ismertté vált a hölgy, akinek most testét is felfedezhetitek, ebben az igazán délies jelenetben. 

Christine Donlon - Femme Fatales (2011)

| Címkék: sorozat amerikai szex hátulról mellek full frontal christine donlon femme fatales | 2011.06.04. 09:46

A már ismertetett sorozat második epizódja a Bad Medicine címet kapta, s főszereplője Christine volt, aki aztán nem sokáig maradt ruhában, hiszen az első jelenetben elég erotikus szerepet kellett alakítania. Ezt láthatjátok most, egyébként megemlíteném, hogy a későbbiekben már alig van meztelenül.

A fiatal színésznő valószínűleg reménykedik, hogy ez a szerep is segít neki elindítani karrierjét, s ha nem is a klasszikus vonalon, de erotikus filmekben feltehetően testi adottságait majd jól tudja kamatoztatni.



Cariba Heine - Blood Brothers (2011)

| Címkék: szex meztelen mellek dél afrikai cariba heine | 2011.06.04. 06:12

A H2O: Sellőmesék Rikki Chadwickje most pucéran mutatkozik be nektek, méghozzá egy idei termésben. A 23 éves hölgynek a fent említett sorozat hozta meg a sikert, de egyébként táncosként is tehetséges, hiszen édesanyja ezzel foglalkozott és tanulta a szakmát. Egyébként 3 évesen költöztek át Dél-Afrikából Ausztráliába, ami Cariba számára jó döntés volt.

Azt hiszem ez a mostani szerep talán segíthet neki kinőni a sellők közül, de azért a jelenetet elnézve még mindig erőteljesen adnak arra, hogy a gyermekes arckifejezése nyerő a nézőknél. Vagy szexi és kicsit mókás a jelenet? Döntsd el te.

süti beállítások módosítása