Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amandine Maugy - Le Hobby (2007)

| Címkék: francia szex meztelen mellek full frontal amandine maugy | 2011.06.12. 01:16

Egy rövidfilmből következik részlet, amelyben a fiatal és tehetséges színésznő gyönyörű testét fedi fel nekünk. Amandine egyébként sok területen próbálkozik szakmailag fejlődést elérni, ezért aztán forgatókönyveket ír amellett, hogy reklámokban szerepel és filmekben játszik.

Érdekes személy, meglátjuk mi lesz majd belőle, hiszen még mindig nagyon fiatal. Az érdeklőknek ajánlom honlapját, amihez azért nem árt egy kis francia tudás. 


Mila Kunis - Átnevelő tábor (2008)

| Címkék: szex meztelen ukrán mellek mila kunis | 2011.06.11. 05:09

Az egyik zöld, a másik kék, legalábbis a szeme Milanak, aki zsidó családban született Ukrajnában, hogy aztán hét éves korában Kaliforniába költözzenek. Itt aztán már fiatalon reklámokban, sorozatokban, majd filmekben tűnt fel, s mellesleg az a Macaulay Culkin volt évekig a barátja, akiről semmi pozitívat nem tudok mondani azóta, amióta eljátszotta a szegény otthon maradt kisgyermeket.

Az év elején viszont bejelentették, hogy szakítottak, s az amúgy is nagyon csinos színésznő most még kelendőbb. A filmekben sokszor csak nagyon finoman mutat valamit testéből, de egész merészen is tud alakítani, mint a Fekete hattyúban, amiért még egy Golden Globe jelölést is begyűjtött.

A következő videóban szexi és még a melleit is megnézhetitek, ahogy egyik bajtársával szerelmeskedik a szigorú táborban. A filmet igazi lázadóknak ajánlom, akiket soha nem lehet legyőzni, na meg azért a romantikázni vágyóknak. 


Kristin Bauer - A Kék Iguána bár (2000)

| Címkék: amerikai meztelen strip mellek kristin bauer full frontal | 2011.06.10. 05:00

Nagy állatvédő, aki természetesen nem eszik húst, mégis legtöbben Pamként, az egyik vámpírként ismerik a True Blood-ból. Sorozatok, kisebb filmszerepek, ezek jellemzik pályáját egyébként is, és csak 2009-ben házasodott meg, amikor majdnem 43 éves lett.

A most következő részlet legismertebb filmszerepéből való, ahol egy sztriptíztáncost alakít. Drámai mű, amely nem mesésnek mutatja be a szexipart, hanem realisztikusan, hiszen az sem más és jobb, mint egy munka. 

Mia Lyhne - Camping (2009)

| Címkék: szex meztelen dán mellek mia lyhne | 2011.06.09. 06:14

Dániából jön a mai adag erotika, amelyben egy autodidakta színésznőt mutatunk be, aki a színészi felvételi elbukása után is bekerült a szakmába. Nyert aztán a tévében egy táncos műsort, olyat, amilyen nálunk is fut, de még a politikából szintén kivette bizonyos szinten a szerepét. Amúgy az újjabban Cannesból kitiltott Lars von Trier 2006-os vígjátékában szerepelt, amely azt jelenti, igazán jó színésznő lehet.

Nézzétek meg, hogy valóban eldönthessétek, igazam volt. A jelenet realisztikus, biztosan nem szép, legfeljebb Mia teste. 

süti beállítások módosítása