Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Inma Cuesta - Primos (2011)

| Címkék: spanyol mellek inma cuesta | 2011.06.26. 08:51

Spanyol keblek, az igéző színésznő pedig olyan gyönyörű, hogy akár ezzel is beérjük a vasárnapi ebéd előtt. Reklámok, színházi és tévés szerepeken a nagyobb mozis produkciót is felfedezték az FHM-nek is modellt álló Inmat, aki csak ontja magából az erotikát.

Ebben a jelenetben is jól alakít, bár  még várunk egy erősebb szexuális töltetű jelenetre. Talán nem is fog olyan sokáig tartani, míg megkapjuk. 

 

Deborah Secco - Bruna Surfistinha (2011)

| Címkék: brazil szex meztelen orál mellek explicit full frontal deborah secco | 2011.06.25. 02:45

Egy fiatalon prostinak álló lány, aki blogján keresztül híressé vált. Szomorú vagy szép, inkább az első, bár azt is meg kell jegyeznünk, Raquel Pacheco igaz történetéből, vagyis annak leírt változatából készült film tele van erotikával, amelyet meg is mutatok nektek. Azt hiszem rengeteget tanulhatunk a moziból még akkor is, ha nem vagyunk olyan helyzetben, amelyből a prostisors tűnik a kivezető útnak. 

Deborah persze gyönyörű a főszerepben, de érdekes, hogy az általa megformált hölgytől a valóságban öt évvel idősebb. Már gyerekkorában bemutatkozott a képernyőkön, de pózolt a Playboynak is, valamint a szappanoperák is fontos szerepet játszottak karrierje során. A filmben pedig tökéletesen formálja az érdekes karaktert.

Veronica Diaz - The Gundown (2010)

| Címkék: szex meztelen argentin vetkőzés mellek veronica diaz | 2011.06.24. 17:01

Egzotikus szépség, akinek elődei között van afrikai, francia, spanyol, de ő maga Argentínában született. Táncolt, sorozatokban tűnt fel, s bár ez a film sem teszi híressé, azért még találkozni fogunk testével így meztelenül, mert a szenvedély csak úgy sugárzik belőle minden szerepében. 

L'histoire de Richard O. (2007)

| Címkék: francia szex meztelen mellek explicit full frontal | 2011.06.23. 06:21

Nem könnyű megemészteni, s nem ajánlanám olyanoknak, akik kedvenc stílusa a romantikus vígjáték. Művészi akarat, elbeszélési vágy és Párizs. 75 perc, amelyben a szex meghatározó szerepe nem csak finoman megnyilvánuló elem, hanem arcukba csap, amely sokat elmond a rendezőről is. Mathieu Amalric pedig elég jó színész ahhoz, hogy mindezt megfelelő módon vigye a hátán. 

süti beállítások módosítása