Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Barbara Cabrita - Le temps du silence (2011)

| Címkék: francia portugál meztelen mellek barbara cabrita | 2011.07.03. 04:08

Francia és portugál állampolgársága van a hölgynek, amely ugye Szlovákiában nem volna elképzelhető, de nyugatabbra azért kevésbé nacionalisták ezen a téren, így ő ezt bátran  vállalhatja a nagyvilág előtt. Ő is a modellszakmában kezdett pénzt termelni a testéből, de a televíziós szerepek is bejöttek neki, így most az egyik legújabb munkáját nézhetjük meg.

Nem alakított eddig emlékezeteset, de várjuk ki, ha jobban levetkőzik, talán még érdekesebb lesznek filmjei. 


Sarah Mutch - Funkytown (2011)

| Címkék: drog kanadai meztelen mellek sarah mutch | 2011.07.02. 14:42

Egy igazi modell, aki a legjobb magazinoknak készített sorozatokat, de már a filmezés irányába is elindult. Ebben a filmben végre nagyobb szerephez jut, hiszen a Smallville vagy az Odaát nem az ő játékától vált népszerűvé.

Amúgy a film nekem nem tetszik, viszont Sarah miatt érdemes legalább pár percet megnézni belőle. A legnagyobb probléma, hogy hiányzik a mélyebb tartalom és sokszor úgy tűnik, a kihagyhatatlant hibázza el Daniel Roby, a rendező, mert nem teremt semmi újat. a történetével. Azért a 70-es évek kedvelőinek mindenképp ajánlom, hiszen a kanadai szórakozóhelyek is érdekes világot teremtettek abban az évtizedben. 


Cynthia Nixon - The Big C (2011)

| Címkék: amerikai meztelen mellek cynthia nixon | 2011.07.01. 01:35

Ahogy arról már a Velveten is olvashattatok, a Szex és New York Mirandája ismét meztelenkedésbe kezdett, ezzel is népszerűsítve a sorozatot, amelyben vendégszerepel. Kíváncsi volnék mennyit kaphatott ezért a filmes szexért, jobban mondva inkább csak meztelenkedésért a 45 éves színésznő. 


Ivonne Montero - Asesino en serio (2002)

| Címkék: szex meztelen hátulról mellek mexikói zuhanyzás ivonne montero | 2011.06.30. 04:37

Ismerős? Sőt lehet, hogy láttál valamilyen mexikói szappanoperát az ezredfordulón, amelyben ő szerepelt? Nyugodtan meglehet, hiszen ebben a jelenleg bűnözéséről ismert országban született, s az emlékezetes Rosalindában is játszott. Abban a sorozatban Thalia volt a főszereplő, aki nemrég adott életet egy kisbabának.

Vele ellentétben ő nem talált egy multimilliárdos férjet, de azért játszott néhány jó kis filmben, amely felsőbb kategóriát jelentett, mint a sablonos szappanoperák. Azét túl magasra ő sem szállt, hiszen az elmúlt években is gyakorta szerepel a műfajban, de tudni kell, hogy a hatalmas, de szegény országban a pénz ugyancsak nagy úr. Ebben a moziban viszont nagyon jól nézett ki!

süti beállítások módosítása