Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lene Nystrøm - Szabadíts meg minket a gonosztól (2009)

| Címkék: mellek norvég lene nystrom | 2011.07.10. 10:56

Az egykori Aqua zenei és vizuális élményeket nyújtó Barbie-járól már írtunk, de figyelemreméltó popkarrierje után a filmek szintjén is többször erotikusan sugároz. Sőt, majdnem radioaktívvá válik, persze nem ebben a filmben, ahol érdekesre vágott haja, s egész karaktere nem hozza vissza a dögös énekesnőt a 90-es évekből.

Megbukik, mint a sütőlapát! - gondolhattak PJG mondására sokan, amikor a norvég Lene színészi pályafutást kezdet ott északon, de ha nemzetközi sikerek nem is jönnek, a régióban azért még befuthat. Most viszont inkább jobb mellét figyeljétek!


Leonor Varela - Nem nagy ügy (2003)

| Címkék: meztelen mellek leonor varela full frontal chílei | 2011.07.09. 10:38

A chílei színésznőnek magyar vér is folyik ereiben, hiszen édesanyja félig nemzetünk gyermeke volt. Ő viszont már a dél-amerikai országban látta meg a napvilágot, s bár szüleivel a katonai puccs után elhagyta hazáját, később visszatért, hogy ismert színésznővé válhasson.

Sokak számára a Kleopátra címszereplőjeként vált ismertté, az 1999-es ABC mini-sorozatában, de ezt követően is láthatták világszerte a figyelmes férfiszemek. Közben Billy Zane volt a párja, aki mindig is értett a gyönyörű nőkhöz, de két év után kapcsolatuk felbomlott. A hazájában Tic Tac sorozattal befutó Leonor olyan nemzetközileg ismert produkciókban játszott, mint A vasálarcos, Penge 2, Pofa be!, Góóól 2., Melléfogás. Legnagyobb alakítását viszont Az ártatlanság hangjai című Luis Mandoki filmben nyújtotta, amely a fesztiválokon is sikeresen szerepelt.  Most viszont a 2003-as népszerű vígjátékban nézhetjük meg testének felső részét, amellyel nem egy címlapot tett  színesebbé.

Fabienne Babe - All Out (1991)

| Címkék: francia fabienne babe | 2011.07.08. 10:13

Gyermekkorában Líbiában is élt, s mindez nagy hatással volt gondolkodására. 22 évesen szerepelt először a filmvásznon, ahol számtalan gyönyörű nő szerepét formálta meg, amelyek persze sokszor erotikus jelenteket tartalmaztak. Sőt, azt mondhatjuk, a színésznő gyakorta kapott ilyen lehetőséget.

Egyébként nemcsak a filmekben, de a színházban is remekül alakítja a ráosztott szerepeket, s napjainkban elsősorban népszerű vígjátékokban fordul elő. A részletben még csak 29 éves a francia szépség, aki a mai napig előfordul sorozatokban.

Dolores Fonzi - El fondo del mar (2003)

| Címkék: szex argentin dolores fonzi | 2011.07.07. 00:21

Modell, majd televíziós színész bátyjával, s eljut a filmekhez, sőt a hazája Playboy magazinjában is pózol. Mára két gyermek édesanyja, akik édesapja nem más, mint a mexikói szépfiú,  Gael García Bernal. Második gyermekük alig három hónapos, tehát most anyai örömök foglalják le.

Ami a következő jelenetet illeti, abban igéző, s láthatjuk, a férfiak nem véletlenül vesztik el fejüket tőle a valós életben. 

süti beállítások módosítása