Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emmanuelle Chirqui - Törtetők (2010)

| Címkék: meztelen emmanuelle chirqui testdublőr | 2011.07.17. 16:23

A hölgyről már írtunk, s a mai jelenetben sem látunk belőle sajnos többet az átlagosnál. A sikeres sorozat hetedik évadjában ugyan levetkőzik, de a kamera csak meztelen hátát mutatja, na meg mellei látszanak egy kicsit. Vagyis fogalmazhatnánk úgy, mellek látszanak, de az már közel sem biztos, hogy kihez tartoznak a formás keblek.

Reméljük a Borgiák után majd egyszer többet is mutat nekünk, mint eddigi karrierje során! Nagyobb esélyük viszont sajnos nincs erre! 

Karine Vanasse - Angle Mort (2011)

| Címkék: szex kanadai mellek karine vanasse | 2011.07.17. 11:01

Gyerekkorától színésznő és énekes szeretett volna lenni, s ezért az álomért hajlandó volt áldozatokat hozni. Mindezeknek meglett az eredménye, s 15 éves korától folyamatosan szerepelt televíziós és mozis produkciókban. Emellett színházban is előfordul, de a francia ajkú hölgy leginkább a 2004-es Nézz az égre! című filmből lehet ismerős, ahol két rendkívül erotikus kisugárzású világsztárral, Charlize Theronnal és Penélope Cruzzal játszott együtt.

Azért Karine külsejével sincs semmi gond, ahogy ebből az idei moziból kiderül, de szívesen látnánk kicsit bátrabb jelenetekben is. 

Aubrey Miles - Xerex (2003)

| Címkék: meztelen mellek aubrey miles filipínó | 2011.07.16. 11:14

Zeneileg is tehetséges a filipínó hölgy, aki amellett, hogy dögös, még komoly bevételt is tud hozni a producereknek. Ezért aztán nem csoda, hogy szeretik a filmkészítők, s első komoly szerepe a Prosti után nem elég, hogy háromszor szerepelt az FHM címlaplányaként, hanem még televíziós sztár is lett.

A most látható jelenetből pedig megtudhatjátok, miért is érdemes megnézni a Fülöp-szigeteken készülő mozik egy részét: nincsenek felesleges mellékvágányok az erotika ábrázolásában.

Rachel Miner - Genya (2001)

| Címkék: amerikai szex meztelen mellek rachel miner full frontal | 2011.07.16. 04:53

Igazi filmes családból származik, mégis leginkább arról vált ismertté, hogy a nehezen felnőtté érő Macaulay Culkin felesége volt. Persze csak két évig, majd a volt férj  Kunis kisasszonyt boldogította, ahogy arról már korábban írtunk. Ami Rachel karrierjét illeti, már kilencévesen szerepelt Woody Allen Alice című filmjében, aztán színházban, sőt a Broadway is megnyílt előtte.

Igazából ennek ellenére túlzás volna azt mondani, hogy fergetegesen forog a pályafutása, hiszen feltételezhető, számtalan szerepet a befolyásos családi kapcsolatoknak köszönhet, de a gázos, lázadó csaj szerepében elég jó. Amúgy meg egy csinos lány, ahogy ezt a következő jelenetből ti is megtudhatjátok. 


süti beállítások módosítása