Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Leisha Hailey - Fertile Ground (2010)

| Címkék: amerikai szex meztelen mellek leisha hailey | 2011.07.24. 10:48

Leszbikus és hamarosan majd a legismertebb szerepéből is láthattok egy jelenetet, de most egy frissebb darab tekinthető meg. Leisha ugyanis az L. sorozat Alice Pieszeckije, aki nyíltan vállalja másságát. Emellett érdekes zenei karrierje is, hiszen olyan közismert sláger társszerzője, mint Shakira Don't Bother-je.

Amúgy színészileg sem rossz, bár inkább sorozatokban fordul elő a Japánban született hölgy, aki vegetáriánus. Zeneileg tehetségesebb, de azért amikor nem próbál meg férfiasan öltözködni, egy csinos színésznő, akire érdemes figyelni. 


Holy Water (2009)

| Címkék: ír amerikai szex meztelen vetkőzés fürdő angeline ball lisa catara susan lynch | 2011.07.23. 13:37

Egy kis vidéki erotika következik valóban vonzó kiadásban. A színésznők: Angeline Ball, Susan Lynch, Lisa Catara. Azt gondolom a vígjátékok kedvelőinek érdemes megnézni ezt az angol darabot, amely Kilcoulins Leap községben játszódik, s klasszikus európai komédiás elemekkel dolgozik.

Dira Paes - Incuráveis (2005)

| Címkék: brazil szex meztelen mellek full frontal dira paes | 2011.07.22. 00:01

A brazil színésznők nem csak szépek, de olyan szinten művelik az erotikus jeleneteket, hogy azokat bármelyik európai filmben is szívesen elnéznénk. Ezért aztán most egy hosszabb részletet láthattok, méghozzá egy remek színésznőtől, aki ugyan a szappanoperákon keresztül tört be, de rengetek mozis szerepet tudhat maga mögött.

Az egyik legerotikusabból most láthattok egy jelenetet. Kár, hogy az ország nem csak a szép lányokat és a gyönyörű természetet jelenti, mert akkor talán ott élnék. 


Clara Lago - El juego del ahorcado (2008)

| Címkék: szex spanyol meztelen mellek clara lago full frontal | 2011.07.21. 09:10

Egy igazi csemege következik. A spanyol szépség jelenete ugyanis remek, romantikus, erotikus, amilyennek egy ízléses darabnak lennie kell. Clara pedig fiatal kora ellenére nőies vonalakkal rendelkezik, s bár alig múlt el tizennyolc, amikor a film a mozikba került, már komoly színészi karrier volt mögötte. Tízévesen a moziban és a televízióban is feltűnt, s ezt követően újabb sorozatok következtek, amely ismertté tették.

Az európai mozi egyik nagy tehetségének tartják manapság, s azt hiszem mi is szívesen nézzük karrierjének további állomásait, amelyek feltehetően még sok hasonlóan izgalmas és meztelenséggel tarkított megállókat fog tartalmazni. 

süti beállítások módosítása