Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eva Amurri - Kaliforgia (2009)

| Címkék: strip mellek eva amurri | 2011.01.23. 14:09

Nem ismerős a név? Akkor segítek, mert Eva az Oscar-díjas színésznő Susan Sarandon és az olasz rendező Franco Amurri lánya. Késői gyermek, hiszen édesanyja 39 éves volt, amikor született, 1985-ben. A szülők ugye nem voltak házasok, s édesanyja később Tim Robbins-szal élt, de azért szépen felnevelte! Most pedig a karrierjét is támogatja!

A következőkben a Kaliforgia című sorozatból láthattok egy sztriptízt, amelyet az erotikus jelenetekre specializálódó portál, a mrskin.com a 2009-es év legjobb tévés jelenetévé választott! Ügyes a lány, persze, volt honnan örökölnie!

Capucine Delaby - Un souvenir (2008)

| Címkék: meztelen mellek frontal capucine delaby | 2011.01.23. 06:26

A 26 éves francia színésznő teljes meztelensége az Un souvenir című tv-filmben. Félénk szexualitás, igazi játék, valósághű előadásmód. Ezek a jellemzők Delaby játékára, aki ugyan még nem tört be hazája filmpiacára, de adottságai megvannak hozzá!

 

 

Seo-hyeong Kim - Masitneun sex geurigo sarang (2003)

| Címkék: szex meztelen lovaglás anál hátulról mellek explicit koreai seo hyeong kim | 2011.01.23. 01:51

Ha arról kérdeznétek, hol készülnek a legrealisztikusabb erotikus jelenetek a filmekben, akkor egyértelműen azt mondanám: Dél-Koreában. Ezért nem is kell meglepődni azon, hogy a színésznők teljesen kikészülnek a filmvilágban, és így szörnyű tragédiák is történnek. Persze nem kell azt hinni, hogy csak Ázsiában mennek furcsán dolgok (mert ugye Japánban a jakuzák keze is benne van egy-egy filmben) a filmiparban.

Annyi viszont bizonyos, a szexualitás nagyon realisztikus ábrázolása a jellemző, s nem csak a legnagyobbaknál, hanem úgy általában. Most erre láthattok egy példát, amelyet majd újabbak követnek. A 10 perces össezállításban elég sokrétű jelenetek következnek a Masitneun sex geurigo sarang (magyarul Édes sex és szerelem lehetne) című filmből, amelyben az akkor 27 éves hölgy nagyot alakít! 

 

Halle Berry - Frankie and Alice (2010)

| Címkék: halle berry mellek | 2011.01.23. 01:42

Cannes-ban bemutaták, s Halle  besöprött érte egy jelölést az Arany Glóbuszra. Igaz nem nyert, de sebaj, hiszen ismét mutat magából valamit, még akkor is, ha most csak egy pirinyót bukkan ki a melle!

Most megnézhetitek, hogy miként néz ki a 70-es évek béli go-go táncos szerepében a színésznő! Lehet, hogy megint összejön egy Oscar? Vagy csak egy jelölés? Hamarosan megtudjuk, de addig is itt van a futás egy érdekes ruhában!

 

 

süti beállítások módosítása