Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tammy Felice - Femme Fatales (2011)

| Címkék: sorozat amerikai szex meztelen mellek femme fatales tammy felice | 2011.08.14. 10:45

A sokat emlegetett sorozat most ismét egy plasztik szépséget mutatott meg nekünk, de azért nem kell bánkódnunk. Tammy hozza a magas átlagot, s a jelenet is dögös. Persze milyen is lehetne, ha éppen ez a célja, s a Cinemax ezért fizet.

A tizenegyedik epizódban rajta kívül még Jordan Madley is levetkőzött, de ő nekem nem jött be annyira (talán túl kicsik voltak a mellei), hogy megmutassam. Felice kisasszony viszont tetszik, s ha utánanézünk eddigi munkásságának, azt is megtudjuk, nem feltétlenül kellene ezen a szinten maradnia. Persze ő is szeret táncolni, énekelni és modellkedik, de nem buta lány, s így még akár normális szerepeket is kaphatna, mert ugye sikeres színésznő akar lenni.

Játszott ugyan már sorozatokban, természetesen kisebb epizódszerepekben, de a testével hódít igazán. Vajon többre is viszi? Nem hinném, aztán ki tudja. Annyi bizonyos, a Mark A. Altman és Steven Kriozere által kreált sorozat egyik legjobb nője, persze Christine Donlonnal és Tanit Phoenix-szel. 


Kate Winslet - Sade márki játékai (2000)

| Címkék: szex angol meztelen mellek kate winslet | 2011.08.13. 08:37

Már van Oscarja. Pedig azt hittem, már sohasem kapja meg, de A felolvasóval összejött. Amúgy meg generációja legjobb színésznője, akinek karrierje során nem volt túl sok olyan szerepe, amelyben ne meztelenkedett volna picit. Az már más kérdés, hogy erotikus etűdjei általában nem öncélúak, s alakja olyan, hogy a rendezők és a nézők szívesen csodálják csupasz részeit.

Igaz, nekem nem tetszik, de mindenki döntse el maga, mennyire jön be neki az angol hölgy, akinek karrierjét a Titanic emelte a magasba, de filmbéli társához hasonlóan ő is rengeteg moziban bizonyította, megérdemli az elismerést. Nekem az Apró titkokban tetszett leginkább alakítása, amelyért ugyancsak bezsebelt egy jelölést az Oscarra, de akkor még nem jött össze a díj. Persze kiemelhetnénk más filmeket is, mert kevés olyan szerepe volt, amely színvonalon aluli. Amúgy meg két gyermeke született, s mindkettő édesapja rendező, a lányé Jim Threapleton, a fiúé pedig Sam Mendes, a zseniális Amerikai szépség készítője.

Második férjével közösen is dolgozott, de a mai részlet nem ebből a filmből következik, hanem Philip Kaufman ezredfordulón bemutatott kosztümös drámájából. A színpadi mű szerzője Doug Wright írta a forgatókönyvet a mozihoz is. Ennek egyik jelenetét tekinthetitek meg, amikor Joaquin Phoenix létesít elég intim kapcsolatot Kate-tel.  

· 2 trackback

Rosanna Arquette - A hóhér dala (1982)

| Címkék: amerikai szex meztelen mellek rosanna arquette full frontal | 2011.08.12. 15:35

A meztelen jelenetek egyik legnagyobb sztárja következik, bár furcsa volna így nevezni a színésznőt, aki valóban remek abban, amit csinál. Nem csak az erotikus részletekben teljesít kiválóan, hanem a filmek többi részében is érdemes játékát figyelni. Ilyen szempontból tehát szerencsénk van, s blogunkban első szereplése legyen rögtön a kezdetekből. A korrektség kedvéért el kell mondanom, már egy évvel korábban megmutatta melleit egy moziban, de igazán ezzel a filmmel tört be a szakmába.

Lawrence Schiller rendező televíziós munkája ugyanis két Emmyt nyert, s a főszereplőt, Gary Gilmoret nem más alakította, mint Tommy Lee Jones. Őt jutalmazták is a játékáért, Rosanna pedig ismertté vált, s a közönség testét is megismerhette.

Erre persze a későbbiekben még nagyon sok lehetősége volt a nézőknek, s bár már túl van az ötvenen, én nem tartom kizártnak, hogy valamelyik szerepéért levetkőzzön. Ehhez ugyan nagy változásokra volna szükség, hiszen a híres színészdinasztia tagja jelenleg másra koncentrált, s ez érthető is, hiszen három házasság, Playboy fotózás és rengeteg film után most azt élet komolyabb dolgai érdeklik.

Tanya Clarke - The Best Thief in the World (2004)

| Címkék: szex kanadai mellek tanya clarke | 2011.08.12. 11:22

Eltúlzott jelenetet láthattok, de ennek ellenére a szőke színésznő azért elnyerheti tetszéseteket. Tanya Kanadában nőtt fel, ahol édesapja nagyon aktív közéleti szereplő volt, elsősorban a környezetvédelem területén. Ma viszont már az USA-ban él, ahol nem csak színházi szerepeket kapott, hanem olyan mozikban szerepelt, mint a Egy csodálatos elme, Végrehajtók, Tenderness.

Mindemellett rengeteg sorozatban fordult elő kisebb szerepekben, de különleges lámpák alkotójaként ugyancsak ismerhetik őt a rajongói, hiszen a művészet eme nagyon kreatív ágazatával foglalkozik.

Ami a konkrét filmet illeti, az a gyerkőc Izzy Zaidman története, aki a családjában adódó komoly problémákkal szeretne megküzdeni. A főszerepben Mary-Louise Parker mellett a fiatal Michael Silverman alakít, akinek ez volt mindezidáig egyetlen szerepe. Ez valószínűleg sokat elmond a film fogadtatásáról, amely a Sundance fesztiválos bemutató követően csak kábelos csatornán volt látható. Annyira viszont nem rossz, hogy egyszer ne lehet megnézni, s akkor azt is megtudhatjátok, milyen szerepet kap ez a jelenet a filmben. 


süti beállítások módosítása