Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Christine Donlon - Femme Fatales (2011)

| Címkék: sorozat amerikai szex meztelen mellek full frontal christine donlon femme fatales | 2011.08.28. 02:37

A sorozat legjobb nője, legalábbis szerintem. Most újra akcióban, s mindenki meggyőződhet, tudja mi a dolga. A második epizódban személy szerint nekem jobban tetszett, de a sebészileg helyrepofozott test jól működik. A lány mellesleg modellként dolgozik, tehát a vetkőzés nem jelentett neki nagyobb problémát, s úgy tűnik, néha még színészkedni is tud.

Szőkén ugyancsak előfordulhat valamelyik magazinban, mert régebben megpróbált így betörni a showbiznisz bugyraiba, de feltehetően nem jött be neki a dolog. Ennyi epizód és lány után viszont azt kell mondjam, ebben a szériában biztosan felfedezik. 


Callie Thorne - Kaliforgia (2011)

| Címkék: sorozat amerikai mellek callie thorne | 2011.08.27. 10:13

A népszerű, bár realistának nem nagyon nevezhető sorozat újabb üdvöskéje következik, aki ugyan túl van a negyvenen, de azért szívesen vetkőzik, ha a szerep úgy kívánja. A honorárium is biztosan több ruha nélkül. Na meg a producerek általában férfiak, tehát megeshet, őket kell így megnyerni egy újabb szerződésért.

Igaz, Callie nem tartozik az ismeretlen arcok közé, hiszen Sheila Keefe szerepében, a Ments meg! sorozatban fontos karakter volt, így már ismerik őt a gyártók, sőt A szökésben ugyancsak több epizódban játszott. Elmondhatjuk tehát, egy igazi sorozatszínésznőről van szó, aki jól alkalmazható, s látjátok, 41 évesen jó formában van. Azt hiszem ez a jelenet nem rontotta a legjobb nőket felvonultató sorozatok egyikének mérlegét. 

Daniela Escobar - Jogo Subterrâneo (2005)

| Címkék: brazil fura mellek daniela escobar | 2011.08.26. 00:09

Egy kis vetkőzés Brazíliából. A főhős pedig Daniela, aki amellett, hogy elfogyasztott több férjet, egy fiú édesanyja és sokszínű egyéniség. Reklámokban szerepelt, de a harcművészetekkel is foglalkozott, hogy aztán a klasszikus szappanoperákon keresztül, televíziós műsorvezetőként is népszerűségre tegyen számot. Mindezek mellett persze mozis produkciókban szerepelt, sőt, a szakmát több helyen tanulta.

Nem egy elveszett hölgyeményről van tehát szó, aki már túl van a negyvenen, de igazi brazil szépség. A mostani jelenetben pedig a mellei kapják a főszerepet, kicsit furcsa módon, de Roberto Gervitz romantikus drámájában Tânianak így kell kinéznie. A film egyébként egy különös szerelmi történet, amelynek főhőse Martin, a zongorista. A zenész élete szerelmét keresi. 

Martina Gusman - Carancho (2010)

| Címkék: szex argentin hátulról mellek martina gusman | 2011.08.25. 13:45

Többet sejtet, mint amit valójában megmutat ez a filmrészlet. Ennek ellenére azért nem mondhatjuk rossznak, hiszen egy újabb argentin szépséget ismerhetünk meg benne. Nem akármilyet, mert a férjével gyártó céget alapított Martina, aki nem csak színésznőként bizonyíthat, hanem producerként is.

A mostani jelenetre fókuszálva viszont könnyen megállapítható, miért nem látunk többet a 32 éves hölgyből! Feltehetően azért, mert a filmet férje, Pablo Trapero rendezte, akivel tehát nem csak közös fiuk, cégük, hanem több filmjük is van. Ez persze sokat segít a karrierépítésében, amelynek eredménye, hogy a színésznő idén a cannesi zsűri tagja volt.

Az viszont vitathatatlan, Martina kiváló adottságokkal van megáldva és férjével együtt remek filmeket készítenek. Ilyen a Carancho is (az argentinok ezt a mozit jelölték az Oscarra), amely balesetekről, csalásról és szerelemről mesél, s Gusman társa a filmvásznon az elismert argentin színész, Ricardo Darín. Nézzétek meg, mindenképp érdemes. 

süti beállítások módosítása