Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amy Adams - A harcos (2010)

| Címkék: mark wahlberg amy adams no nudity | 2011.01.30. 14:07

Már harmadszor jelölték Oscarra, éppen A harcos című filmbéli alakításáért. A jelenet is ebből a filmből következik. Az Olaszországban született amerikai színésznőt (édesapja katonaként ott szolgált) egyébként Arany Glóbuszra is háromszor jelölték, de még a két legrangosabb amerikai díj egyikét sem ítélték oda neki. Pedig képességei megvannak hozzá, s bár mellékszereplőként jelölik, ez nem von le semmit képességeiből.

Az Oscar esélyes filmből következő jelentben egyébként Mark Wahlberggel próbálnak maradandót alkotni. Nincs meztelenség, csak egy kis erotika, na és az, ami a fekete melltartón átlátszik.

Catherine Bell - Hot Line - The Brunch Club (1996)

| Címkék: amerikai szex angol mellek catherine bell frontal | 2011.01.30. 11:20

Catherine Bellt még a JAG-ből ismerjük, s feltehetően nem csak nekem tűnt fel a sorozatban, hogy a színésznőnek milyen szépek mellei. Persze ott nem mutathatott ezen bájaiból sokat, de az ügyes internetezőknek nagyon könnyen sikerül rábukkanniuk egy korábbi alakítására. Még 1996-ban, a Hot Line sorozat egyik epizódjában nagyon szépet játszik az irodában!

A hölgy skót és iráni szülőkkel rendelkezik, s korábban Isabella Rosellini testdublőre is volt. Ekkor ismerkedett meg férjével, akivel közösen két gyermekük van. A kisebb gyerkőc tavaly nyáron született a 42 éves színésznőnek.

Catherine érdekes életet él, s bár általában sorozatokban tűnik fel, s testével hódít a mai napig. Most pedig nézzük meg, hogyan nézett ki 15 évvel ezelőtt!

 

Michele Nordin - Red Velvet (2009)

| Címkék: brazil szex mellek michele nordin full frontal | 2011.01.30. 04:43

A brazíliai születésű színésznő, aki amerikai sorozatokban tűnik fel leggyakrabban, ott is inkább kisebb szerepekben. Színészi tehetségét nem tisztünk megitélni, de annyi bizonyos, hogy legtöbbször a teste kerül a játéka középpontjába, amelynek mi férfiak valószínűleg csak örülhetünk.

Bruce Dickson Red Velvet című horrorfilmjében is megmutatta magát Michele, s bár teljesen levetkőzött, a jelent mégis műnek tűnik.  Bár a filmet ismerve, ez nem is annyira nagy meglepetés!

 

 

Karoline Herfurth - Tavaly télen (2008)

| Címkék: német szex mellek karoline herfurth | 2011.01.29. 20:07

Egy kedves arcú német színésznő, aki engem valakire nagyon emlékeztet. 26 évesen már elmondhatja magáról, hogy olyan sikeres produkciókban szerepelt, mint a Felolvasó vagy a Parfüm. Persze legtöbben mégis a Csajok a csúcsonból ismertik ahol még nagyon fiatalon szerepelt. Azt hiszem nagy karrier előtt áll Karoline, mert Németországban is főszerepeket szokott játszani!

A színésznő, aki egyébként már 10 évesen kipróbálta magát egy filmben, most olyan jelenetben mutatkozik meg, amikor is nem szégyenlősködik. Igaz testéből csak keveset látunk, de azért érdemes megnézni!

süti beállítások módosítása