Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kirsten Dunst - Melankólia (2011)

| Címkék: amerikai meztelen kirsten dunst mellek full frontal | 2011.10.16. 00:22

Az amerikai sztár melleiről már írtam korábban, de Lars von Trier filmjei között végre adódott egy olyan, amelyben Kirsten is megmutathatta teljes mellszélességben bájait. Nem is akárhogyan, hiszen az operatőri munka magas színvonalú, s a különös koncepciókkal dolgozó rendező filmje még ezen kívül is tartogat erotikus töltetű jeleneteket. Nem mind nevezhető szépnek, de a dán filmjei nem is erről ismertek.

· 1 trackback

Ingrid Chauvin - Dolmen - Rejtelmek szigete (2005)

| Címkék: francia szex meztelen vetkőzés mellek ingrid chauvin | 2011.10.15. 02:14

A francia színésznő legismertebb sorozata, amelyen keresztül nálunk is rengetegen megismerték. Nekem konkrétan ez a jelenet volt a kedvencem a misztikus töltettel is rendelkező televíziós produkcióban, s azt hiszem férfitársaim hasonlóan vannak ezzel. Nincs miért csodálkozni, hiszen Ingrid mindig erotikus töltettel játszik, ezért szeretjük a képernyőn. 

Erika Alexander - Feltételes szabadlábon (2002)

| Címkék: amerikai szex meztelen hátulról mellek erika alexander | 2011.10.14. 01:52

Egy igazi sorozatsztár, aki olyan produkciókkal lett ismert, mint a The Cosby Show és a Living Single, hogy aztán egész sor ismert sorozatban játsszon kisebb-nagyobb szerepeket. Persze mindezek mellett azért filmes darabjai is vannak, ezek közül a ismertebbek Déja vu vagy az 54.

Tehetséggel szépen megáldott hölgyről van szó, aki testileg is jó, tehát csak idő kérdése volt, hogy megmutassa magát meztelenül. A rajongók 2002-ben örülhettek, amikor is a Feltételes szabadlábon sorozatban igazán szép jeleneteket produkált. 



és még egy darab 
 


Cynda Williams - Caught Up (1998)

| Címkék: amerikai szex meztelen hátulról mellek cynda williams | 2011.10.13. 15:43

Nem csak színésznőként ismert, hanem bluesénekesként is. Denzel Washington mellett debütált a filmvásznon, s azóta rengeteg televíziós és filmszerepet kapott. Sokan talán azért is hallottak róla, mert megelőzte Angelin Joliet, mégpedig Billy Bob Thornton feleségei sorában, hiszen az Oscarral jutalmazott úriember (Billynek ő volt a harmadik az eddigi öt közül) volt az első férje. Azóta már a harmadikat fogyasztja.

Hatalmas mellei vannak, tehát lesz mit nézni a következő részletben, amelyben kicsit furcsa nyalogatást is láthatunk. 


süti beállítások módosítása