Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Magdalena Boczarska - Kicsi rózsa (2010)

| Címkék: lengyel meztelen ujjazás mellek magdalena boczarska full frontal | 2011.10.29. 06:45

Egy remek film, kiváló színészekkel, s köztük egy olyan hölggyel, akinek testét már megismerhettétek Ti is. A lengyelek ugye tudnak jó mozikat készítene, s a hölgyeik is szépek, ebben az esetben pedig a kettő összeadódik. Az 1968-ban játszódó történet ugyanis a kémkedés, szerelmi és más érzelmi szálak, motivációk tengerét mutatja be igazán jó megoldásokat használva.

Tanulságos történet, amely valós alapokra épül, de a színésznő kiváló játékának és a rendező megoldásainak köszönhetően az erotika is jelentős hangsúlyt kap. Nézzétek meg, ha nyitottak vagytok az irodalom és a politika összefonódásaira. 

Kristen Miller - Dexter (2011)

| Címkék: sorozat amerikai meztelen mellek kirsten miller | 2011.10.28. 06:12

A remek sorozatban már nem egy hölgy mutatkozott meg kevesebb ruhában, most is melleket láthattok, a az aktuálisan futó széria első részéből. A szériák kedvelt szereplője Kristen. aki megmutatja magát, sőt a videó szerkesztője még le is lassította a felvételt.


Analu Silveira - Federal (2010)

| Címkék: brazil szex meztelen terhes mellek analu silveira | 2011.10.27. 22:04

Egy kemény férfiakról szóló film, amelyet Erik de Castro rendezett, s Michael Madsen játszik benne, akit mindig szeretünk, játszhat pocsékabbnál pocsékabb darabokban. Ez sem egy kincses doboz a producereknek, de megnézhetjük, milyen az, amikor a brazil rendező finom erotikát akar mutatni. Szerintem átlagon aluli, de lehet tiltakozni. 

Katja Schuurman - Oesters van Nam Kee (2002)

| Címkék: szex meztelen holland mellek explicit katja schuurman | 2011.10.26. 17:17

A holland színésznő teste eléggé ismert, mert nem ijed meg egy kis meztelenségtől, s mindez nem is meglepetés, ha jobban megfigyelitek adottságait. Talán ezeknek is köszönhetően már majdnem két évtizede van a pályán, pedig még csak 36 éves. Nem csak sorozatok és filmek stabil szereplője, hanem zeneileg is elért egyet mást, sőt hazájában a toplista élén is volt.

Azért egy baleset kapcsán a bulvárlapok is szétszedték, de tehetségét ebben a 2002-es filmben is bizonyítja, amelyet Pollo de Pimentel rendezett. Jó kis film, érdemes beszerezni, hiszen nem csak szép benne, hanem erotikus. Azóta pedig már meg is házasodott, sőt tavaly már boldog anyukaként is szerepelt a holland sajtóban.


 
Még egy darab. 

süti beállítások módosítása