Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sandra Hess - Endangered (1994)

| Címkék: meztelen vetkőzés mellek svájci sandra hess | 2011.11.20. 05:16

A svájci hölgy az Egyesült Államokban épített színész karriert, miután otthon már modellként is kipróbálta magát, sőt tv-sorozatokban is játszott. A nagy amerikai áttörés azért nem sikerült, bár sok sorozatban játszott, melyek közül talán a Pensacola - A név kötelez maradhatott meg leginkább bennünk. Otthon egyébként jogot tanult. A filmes pályafutása elején pedig így meztelenkedett!

Robin Tunney - Szexuális mélyfúrások (2001)

| Címkék: amerikai szex meztelen vetkőzés mellek robin tunney | 2011.11.19. 12:40

Azt hiszem kevesen vannak, akik őt nem ismerik, hiszen az elmúlt években két olyan meghatározó sorozatban játszott jelentős szerepet, amelyet nagyon nyomatnak. Mivel A mentalista a kedvencem, ezért elsősorban Simon Baker partnereként gondolok rá, s személy szerint nőként nem jön be.

Ez viszont csak privát vélemény, gondolom sokaknak bejön még néha fiús formában is, az pedig biztos, hogy korábbi szerepeit ismerve feljebb értékelnék. Ezért be is mutatjuk, hogy alakított pályája elején, hiányos öltözékben. 

valamint 

Olga Kurylenko - L'annulaire (2005)

| Címkék: szex meztelen ukrán hátulról mellek olga kurylenko explicit full frontal | 2011.11.18. 06:08

Esetleg nem tartottátok elég erotikusnak az ukrán Bond-lányt, akkor remélem most megváltozik a véleményetek, mert egyszerűen tökéletes, ami a hangulatkeltést illeti, s ilyen minden filmjében. Egy igazi színésznő, aki az erotikus jeleneteket mesterien végzi, s nem csodálom, hogy a franciák annyira fiatalon felfedezték.

Magánélete persze hullámzó, túl van már férjeken, de ez a modellek zűrös és bűnös világában nem is annyira meglepő. A filmbéli pályafutását viszont ezzel a mozival kezdte, s nem csodálkozunk, hogy ezek után miért is került olyan remek akciófilmekbe, mint a Hitman vagy a 22-ik James Bond epizód. 

Léa Seydoux - Plein sud (2009)

| Címkék: francia szex meztelen mellek lea seydoux | 2011.11.17. 18:35

Az új Mission Impossible-s csaj nagyon népszerű volt az első fordulóban, ezért aztán mutatunk belőle hamar még egy darabot. Azt hiszem nem lehet kétségünk, miért is került bele az akciódús moziba. Ez pedig még mindig nem minden!

süti beállítások módosítása