Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kira Miró - No lo llames amor... llámalo X (2011)

| Címkék: szex spanyol vicces mellek kira miro | 2011.12.02. 12:59

A gyönyörű spanyol színésznő ismét látható a blogban, s most a filmben film jelenet következik, melyet egy nem túl magasra értékelt vígjátékban produkált. A részlet viszont igazán kellemes. 

Karolina Gruszka - Trick (2010)

| Címkék: szex lengyel mellek karolina gruszka | 2011.11.30. 04:57

Már kilencévesen szerepelt egy filmben, s bár azóta már eltelt 22 év, továbbra is a filmvásznon láthatjuk. Kicsit ugyan más szerepkörben, de mivel 2003-ban az egyetemet is sikeresen befejezte, így nem meglepő, hogy több egy aranyos gyermeki pofikánál. Ebben a jelentben ugyan csak kevés dolog villan ki hosszabb időre, de azért semmikép sem kell magát szégyellnie a lengyelnek.

Katija Dragojevic - Juan (2010)

| Címkék: meztelen vetkőzés mellek katija dragojevic | 2011.11.29. 00:11

A Kasper Holten rendezésében készült mozi nem fogja megszólítani azokat, akik nem kedvelik a zenés filmeket, hiszen a koppenhágai operaház igazgató-főrendezője a Don Giovanni modern feldolgozását viszi színre operafilmként. A dán-magyar koprodukciót  kizárólag Budapesten forgatták, s ebből aztán az is következő, hogy erotikus jelenet is fővárosunkban készült.

A hölgy, aki a részletben látható, egy ismert svéd mezzoszoprán. A szakmát otthon és a brit fővárosban tanulta és tizenegy éve mutatkozott be a nagyközönségnek. Zerlina szerepét nem csak a filmben, hanem az operában is többször eljátszotta. Egyébként a jelentben is hitelesen alakít a délszláv gyökerekkel rendelkező művész. 

Orla O'Rourke - Válaszcsapás (2011)

| Címkék: sorozat ír szex meztelen mellek explicit orla orourke | 2011.11.28. 00:16

Az ír színésznő remek jelenete következik a brit széria éppen aktuális második évadából. A Zambiában született hölgy hiteles alakítása is emeli az akciódús sorozat színvonalát, bár azt is el kell ismerni, a részlet láttán nem a puskapor izgat fel bennünket leginkább. Orla egyébként televíziós produkciókban tűnt fel eddig, de komolyabb siker nélkül, most viszont talán a rendezők is felfedezik maguknak. A hasonló jeleneteket biztosan színesebbé tudná tenni a jövőben.  

süti beállítások módosítása