Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Simona Fusco - Sörcsata (2006)

| Címkék: amerikai mellek simona fusco | 2011.12.11. 06:45

Az Európában nevelkedett lány igazi amerikai hölgynek tűnik, aki jól használható a filmekben az erotikus jelenetekre. Egyébként meg nagy fegyver és autórajongó és szereti a húsos ételeket. Nem tudjuk többre viszi-e valaha a mozikban, mint egy kis pucérkodás, de modellként és meztelenkedő szereplőként mindig szívesen nézzük. 

Diane Fleri - Gli ultimi del Paradiso (2010)

| Címkék: francia mellek diane fleri | 2011.12.10. 08:29

A fiatal francia hölgy családja nemzetiségi tekintetben elég vegyes, így ő is élt Izraelben is, de most az olasz fővárosban láthatják legtöbben. Vagyis inkább a képernyőn, mert televíziós produkciók foglalkoztatják, s ha már szerepel, akkor a melleit is megmutatja fedetlenül. Köszönet érte a rendezőnek Luciano Manuzzinek. 

Reiko Aylesworth - A gyilkos emelet (2006)

| Címkék: amerikai szex reiko aylesworth no nudity | 2011.12.07. 10:11

Az amerikai színésznő a 24-ből ismerős a legtöbb sorozatkedvelőnek, de számtalan más produkcióban is feltűnt, egy-egy kisebb szerep kedvéért. Ennek ellenére még nem jegyeznek nála meztelen jelenetet, s bár ebben a részletben igazából csupasz a felső teste a vágások úgy vannak megoldva, hogy ne lássuk a mellét. 

Ludivine Sagnier - The Devils Double (2011)

| Címkék: francia szex meztelen mellek ludivine sagnier | 2011.12.06. 16:57

Gyönyörű modell és színésznő. Testének bizonyos részeit meztelenül már több filmben megcsodálhattuk, ez a friss alkotás is érdekes jelenetet mutat, amelynek csak annyi baja van, hogy leginkább egy amerikai erotikus filmre hajaz, amiben semmi sem látszik. A kép minősége és a vágások viszont jók, de én inkább Ludivine-ből szeretnék többet látni. 

süti beállítások módosítása