Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bojana Novakovic - Sisanje (2010)

| Címkék: szex meztelen mellek explicit bojana novakovic full frontal | 2011.02.06. 18:44

A szerb származású színésznő igazán nem tartozik a konzervatív színésznők közé, hiszen már amerikai munkái során is bizonyította, a kamerák előtt is tud erotikusat produkálni. Már 7 évesen Ausztráliába költöztek, aztán itt kezdett el a filmek világába kerülni, hiszen 15 volt, amikor első szerepét eljátszotta. Nagyon színes egyéniség, aki fordít, rendez a színházaknak, s emellett származásáról sem feledkezett meg.

Ezek mellett pedig még jól is néz ki, bár a most következő jelenetben igyekeztek eléggé nácissá tenni a  film kedvéért, de a teste így is első osztályú. Érdemes megnézni a filmet is, nem csak ezt a hiteles jelenetet a szerb moziból!

 

 

Camilla Sjoberg - Un amore su misura (2007)

| Címkék: szex svéd meztelen mellek camilla sjoberg | 2011.02.06. 11:55

Most egy kis darab az Un amore su misura című olasz vígjátékból, amelyben a film rendezője és egyben főszereplője Renato Pozzetto az összhatás kedvéért választott maga mellé egy szép svéd modellt, hogy az a testével egyenlítse ki a nézők esztetikus élményeit.

Vígjátékhoz mérten alibi jelenetek, de azért Camilla teste sokakat kárpótolhat vizuálisan, s még a nevetés is szórakoztatóbb lesz.

 


Bordán Lilli - Néma szemtanú (2009)

| Címkék: magyar meztelen fura mellek bordán lilli | 2011.02.06. 10:22

Amerikában született színésznő, magyar szülőkkel, s biztosan többetek számára ismerős a neve, mert több évig Magyarországon forgatott. Azután visszatért Amerikába, s ott inkább sorozatokban szerepel. Édesanyja Bordán Irén, a hetvenes években jelentős karriekrt futott be, de férjével, Szerdahelyi Gáborral együtt 1981-ben költöztek ki az USA-ba, s a rá következő évben született Lilli.

A fiatal lány felcseperedett, s külföldön is megcsodálhatták a melleit, hiszen a Néma szemtanú című BBC-s sorozatban is feltűnt. Fura egy jelenet, a testet pedig ítélje meg mindenki a maga ízlése szerint.

 

Béatrice Dalle - Betty Blue (1986)

| Címkék: szex meztelen orál mellek explicit béatrice dalle full frontal | 2011.02.06. 06:42

Beatrice Dale nem egy könnyű személy, s most nem a súlyáról van szó. Fiatalon eljátszott egy szerepet, amely kapcsán a világ megismerte, azután pedig életével bizonyította, a sikert nem nagyon érdemli meg. Letartóztatások, kábítószer, erőszakosság, s nem csak véletlen miatt, de azóta is problémák között zajlik élete.

1986-ban, 21 évesen készített egy filmet, amely tele volt erotikával, s a francia színésznő megmutata képességeit. Ez pedig nem csak a telt szájának prezentálását jelentette, hanem merész akciót a filmvásznon. Következzen hát több részlet a filmből! 

 

süti beállítások módosítása