Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sandra Bullock - Az Amazon (1993)

| Címkék: amerikai szex meztelen sandra bullock mellek | 2011.02.13. 12:25

Tavaly Oscart kapott, de alapvetően nem a komoly szerepeiből ismerjük. Igazából a Hollywood gépezet megfelelő alakja, aki jól tudja játszani azt a karaktert, amelyet kitaláltak neki évek óta. Persze most okkal bírálhatjátok előző mondatomat, de jobbára ugyan azt a szerepet játssza a filmekben. Ennek ellenére szerethető és valószínűleg jól is tud énekelni, mert szülei az énekkel keresték mindennapi betevőjüket.

Nem is akár hogyan, ennek köszönhetően gyermekkorában Sandra sok időt töltött Európában, s német édesanyjának köszönhetően kiválóan beszél németül. Mégpedig annyira, hogy ő szinkronizálja németre saját magát.

Karrierje során nem igazán volt rá jellemző, már csak az általa megformált karakterek miatt sem, az erotikus jelenetekben való szereplés, de karrierje első szakaszában még találunk egy ilyen remeket. Kicsit mű, de azért nézhető!

 

 

Clara Segura - Cenizas del cielo (2008)

| Címkék: meztelen mellek katalán clara segura | 2011.02.13. 07:45

Katalán színésznő, aki sokat játszott zenés darabokban a spanyol színházak deszkáin. Filmekben is feltűnt, ezek közül is kiemelkedik A belső tenger című kiváló dráma, amelyet Alejandro Amenabar .rendezett, Javier Bardem főszereplésével. Ez az alkotás a legjobb külföldi filmnek járó Oscart is bezsebelte 2005-ben.

Most viszont következzen egy jelenet a négy évvel később készült Cenizas del cielo című filmből, amelyben megnézhetitek Clara extra méretű kebleit. Kinek tetszik és kinek már túl nagy?

Olivia Wilde - Alpha Dog (2006)

| Címkék: meztelen mellek olivia wilde | 2011.02.13. 04:18

Őt ugye nem kell bemutatnom! Pedig igazából nem is annyira jó színésznő, legalábbis szerintem. Amúgy meg a teste sem különleges, hogy ő legyen a világ legszebb nője! Pedig jó pár magazin így gondolja.

Tudom most sokan hülyének, vagy legalább vaknak hisznek, pedig talán egyik sem vagyok! Egyszerűen csak ésszerűen közelítem meg 13-ast, mert legtöbben a Dr. House-ból ismerjük.

Érdekes egyébként, mert én az Alpha Dog-ban előbb láttam, mint a Laurie-val, s ugyan eszemben maradt ez a jelenet, azért különösebben nem fogott meg. Aztán amikor már sokadszor láttam a történelem legjobb kórházsorozatában, rájöttem, ismerem őt!

Amúgy pedig közepesen jó csaj, nekem ennyi! Na és egész jót alakít ebben a jelenetben! Semmi több!

Angelica Blandon - Paraiso Travel (2008)

| Címkék: szex meztelen mellek kolumbiai full frontal angelica blandon | 2011.02.12. 06:01

Egy újabb kolumbiai szépség következik blogomban, aki feltehetően nem csak a bűnözésről ismert ország férfiait hozza lázba gyönyörű testével. A 30 éves színésznő ugyanis igazán jól fest ruha nélkül, ebbéli előnyeit pedig tudja is saját hasznára kamatoztatni.

Sajnos inkább csak hazája televíziós sorozataiban láthatja őt a közönség, de a Paraiso Travelban mi is megcsodálhatjuk. Akár a tévében is, ha ügyesek vagytok! Mindenképp érdemes, mert a filmben nem ez az egyetlen igazán élvezetes kis jelenet. 

süti beállítások módosítása