Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Öldöklő angyalok (2006)

| Címkék: francia szex meztelen leszbikus ujjazás mellek explicit lise bellynck maroussia dubreuil marie allan full frontal | 2011.02.20. 11:03

Egy film a vágyakról, tabukról és a nőkről. Igazán merész jelenetekkel, amelyek mögött mélyebb tartalom van és sokat elárulnak a férfi-női kapcsolatokról. Jean-Claude Brisseau moziját mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik a szex és a művészet kombinációját. A színésznők pedig igazán kitesznek magukért, ahogy azt a követező jelenetben is megnézhetitek.

A több mint hét perces részletben Frédéric van den Driesschevel együtt Marie Allan, Maroussia Dubreuil, Lise Bellynck meggyőző műsorát csodálhatjátok meg. Szerintem igazán vonzó jelenet, amely nem csak a leszbikusoknak okoz örömet. 

 

 

Charlotte Devaney - Hogy veszítsük el barátainkat és idegenítsük el az embereket? (2008)

| Címkék: tánc meztelen mellek charlotte devaney | 2011.02.20. 05:36

A jelenetben látható hölgy nem színésznő, hanem egy brit modell, táncos, DJ, aki a fent olvasható egészen hosszú című filmben egy transszexuális sztriptíztáncost alakít. Mindenki eldöntheti Bobbie szerepében mennyire hiteles, hiszen a táncos szerep a valóságban is közel áll hozzá, s akkor sincs rajta több ruha!


Eun-Kyung Shin - Chang (1997)

| Címkék: szex meztelen mellek explicit koreai full frontal eun kyung shin | 2011.02.20. 00:34

A dél-koreai fővárosból származó színésznő a kilencvenes évek második felében tört be hazája filmpiacára, hogy ott aztán a Jopog manura három epizódjában a közönség is jobban megismerje. Napjainkban már túl van egy váláson és egy kisfiú édesanyja.

Még a nagy áttörés előtt szerepelt  a Chang című filmben, ahol egy prostituált bőrébe bújt. Most egy hosszú válogatás következik ebből a filmből, amelyből megállapíthatjátok, mennyire volt hiteles a szerepben!


Elia Galera - La Mujer Más Fea del Mundo (1999)

| Címkék: vetkőzés mellek elia galera | 2011.02.19. 06:11

Most egy rövidke vetkőzés fog következni eme spanyol színésznőtől, aki hazájában elsősorban sorozatokból ismerik. Ez nem azt jelenti, hogy nem játszott  volna mozifilmekben. Sőt, ez a jelenet éppen első filmjéből való, ahol Lola szerepét formálja. A rendező Miguel Bardem, aki Javier unokatestvére, jól választott, mert a mellek gyönyörűek. Igazán szép a teste, már amit látunk belőle!

 

 

süti beállítások módosítása