Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Blandine Bury+Sabrina Seyvecou - Titkok (2002)

| Címkék: francia édeshármas sabrina seyvecou blandine bury frontal | 2011.03.06. 10:57

Furcsa sorrendben, de eljutottunk Jean-Claude Brisseau trilógiájának első részéhez is, amelyből több érdeklődésre számot tevő jelenetet lehetne választani, de én most kommentelői igénynek eleget téve Blandine Bury egyik szereplését választottam. (A jelentben még Sabrina Seyvecou látható). Persze a forgatáskor még csak 21 volt a gyönyörű francia hölgy, de azóta sem vesztett szépségéből, s csodálatos melleit ma is megnéznénk, hogy már édesanya lett!

A filmről pedig annyit, hogy a rendező  nem véletlenül forgathatott két következő részt! Ez a történet is a nőkről és a férfiakról szól, szexualitáson keresztül is sokat elmondva a két pólus állandó küzdelméről.

 

Karolina Gruszka - Kochankowie z Marony (2005)

| Címkék: lengyel meztelen mellek karolina gruszka | 2011.03.06. 07:46

Lengyel erotika következik, amely talán hasonlít a magyarra. Legalábbis nekem úgy tűnik, ez a romantikával fűszerezett jelenet akár hazánk rendezőitől is származhatna, de mégsem. Izabella Cywinska rendezőnő alkotása, amelyben Karolina Gruszka testét elemezhetjük. A színésznő ekkor még 25 éves volt, a Varsói Nemzeti Színház tagjaként korán sikerült neki az áttörés, azóta pedig folyamatosan szerepel filmekben.


Whitney Able - Mercy (2009)

| Címkék: amerikai meztelen orál mellek whitney able | 2011.03.06. 05:57

Egy amerikai színésznő, aki a Maxim szerint a világ legszebbjei közé tartozik. Az ilyen rangsorok persze nagyon szubjektívek, de azt hiszem a következő jelentből mindenki eldöntheti, mennyire is izgalmas Whitney teste. Egyébként a színésznőt leginkább a Majd meghalnak Mandy Lane-ért című filmből ismerhetitek, ott Chloe szerepét játszotta, amúgy meg  tavaly házasodott.

A Mercy című filmben pedig érdekes vágások mellett tevékenykedik kollégáján, egy kis orális szex is belefér, de csak megfelelő beállításból. Nem rossz, csak kár, hogy nagyon amerikaias félmegoldású a jelenet. 


Céline Admirat - Laura Gil bosszúja (1996)

| Címkék: francia szex meztelen mellek full frontal céline admirat | 2011.03.05. 05:54

Egy kis erotikus tartalom a mai napra is, most a 90-es évek terméseiből. A következő jelenetben Céline Armiratot láthatjátok, aki nem hagyott mély nyomot a filmtörténelemben, s ez a film is erotikus darabként marad meg az emberek emlékezetében, de azért mutatom be, hogy látjátok, milyen különbségek fedezhetők fel 15 év alatt az operatői munka és a rendezői elképzelések közt. A jelent amúgy közepes. 

 

süti beállítások módosítása