Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Maria Bonnevie - Dina vagyok (2002)

| Címkék: szex meztelen vetkőzés mellek norvég | 2012.01.10. 20:03

Maria Bonnevie.jpgÉszaki vizekre evezünk. És ha már szóltunk a közelmúltban a  fehér combokról, a mai, ha lehet, még fehérebb combokról és egyéb testrészekről fog szólni, ugyanis Maria Bonnevie kedvéért egészen Skandináviáig utazunk, egészen föl Észak-Norvégiába a Dina vagyok c. film navigálásával. Maria Bonnevie, akinek családneve elsőre kissé franciásan cseng a fülnek, egy echte színészfamíliába született. Édesanyja, akinek a nevét is viseli, norvég színésznő, míg édesapja svéd színész. Hogy hol találkozott e két ember? - gondolom, a színpadon.

Nos, harmincnyolc évvel ezelőtt megszületett egyetlen közös gyermekük, Anna Maria Cecilia, méghozzá a svédországi Västeråsban. Maria egészen tizennyolc éves koráig édesanyjával élt Oslóban kettesben, és szülésznő szeretett volna lenni. Nem lett, mert helyette Stockholmban kötött ki, és ugyanazzá vált, mint a szülei.

A filmszerepek hamar megtalálták. Már 1991-ben szerepet kapott A medvekirály c. filmben, majd olyan alkotások következtek a sorban, mint Bille August 1996-os Jeruzsáleme, majd egy év múlva az Insomnia Stellan Skarsgård oldalán - ez a hollywoodi feldolgozás eredetije -, vagy az Antonio Banderasszal forgatott sikertelen A 13. harcos. Az ezredfordulót követően főszerepet kapott a Dina vagyok (angol címe: I Am Dina) c. Ole Bornedal rendezte skandináv mozi eddigi legköltségesebb koprodukciós alkotásában - ebből szemezgetünk ma -, de a következő filmjével, a Rekonstrukcióval (2003) vált igazán ismertté Európa-szerte (ajánlom minden filmőrültnek, remek mozi). Maria emellett rengeteg színdarabban játszott, kezdve Ibsentől egészen Csehovig, miközben kétszer is házasodott.

Néhány szót a filmről. A Herbjörg Wassmo népszerű kisregényéből készült film a tizenkilencedik századi Norvégiába kalauzol bennünket, és egy szeretethiányos, karakán, okos nő életét kísérhetjük figyelemmel. A film kitűnő alkotás, és amolyan főhajtás és díszszemle is egyben a norvég kultúra és az ország tájainak szépsége előtt.

A két jelenetről is essen szó. Az elsőben Gérard Depardieu-t láthatjuk, aki Dina férjét formálja meg a filmben, de sokkal izgalmasabb Maria sudáran fenséges teste, és figyelemre méltó a piros zoknija is.A második kiragadott jelenetben Dina az istállófiúval, Tomasszal (Hans Matheson) kerül közelebbi kapcsolatba, és stílusosan meg is lovagolja nyomban. Keresve sem találhatnánk klasszikusabb, érzékibb északi szépséget a nagy múltú skandináv filmiparban.

Vigyázzatok, nehogy elragadjon benneteket a skandináv sagák ezen gyönyörűsége!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr53535157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wheeldave 2012.01.15. 18:51:33

Azok a szemek.. káprázatos, varázslatos, nem tudok betelni vele. Talán a legszebb szempár, amit valaha láttam.
(A többi testrész sem csúnya, de a szemek csodálatosak.)
süti beállítások módosítása