Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Martina Stella - Fekete nyíl (2006)

| Címkék: olasz meztelen vetkőzés mellek | 2012.01.12. 10:40

Nálunk legtöbben a Fekete nyíl című kalandsorozatból ismerik, de szerencsére nem ez az egyetlen jelentősebb szerepe. Az olasz hölgy ugyanis olyan filmekben játszott, mint Még álmomban sem, Amnézia, Szerelem és háború, Szívek évadja.

1984. november 28-án született (jó hónap volt ez, mert hat nappal előtte látta meg a napvilágot Scarlett Johansson) Firenzében. A karrierje már korán elkezdődött, hiszen 16 évesen szerepelt a L'ultimo bacio című filmben. Ezután jöttek az újabb szerepek, nem csak a filmvásznon, de a színházban és a televízióban egyaránt. Egy évvel később az Amnéziában alakít maradandót, melyet Gabriele Salvatores rendezett. 2004-ben egy kis szerep erejéig az Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét-ben is megfordult.

Számunkra viszont ez a hazánkban is futó sorozat a legkedvesebb, hiszen itt melleit is megcsodálhatjuk Martinának, s leszögezhetjük, a természet szépen megáldotta. Szépségét pedig nem csak itt veszi igénybe, hanem a címlapokon, kampányokban is, hiszen valamiből meg kell élni. Na és egykori barátja, Valentino Rossi is tudta, miért volt vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr283539258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikakl 2012.01.13. 12:52:48

SOK HŰ-HÓ SEMMIÉRT . MADÁRKÁIM HOLVANNAK A KÉPEK??????????????????????
SZÓRAKOZZ A JÓ K.......AL
T.75

foxpic 2012.01.13. 18:50:17

Hát ez sem a Sátán Sikátora...
süti beállítások módosítása