Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Andréia Horta – Alice (2008)

| Címkék: brazil szex meztelen mellek explicit andreia horta | 2012.01.31. 18:00

horta_andreia.jpgHelyes kis brazilka következik, akit csokornyakkendősen teper le valami latin nőcsábász, alkalmasint egy kocsi sofőrje, és eléggé belemerül a falatnyi brazil hölgy bájainak és parányi testének gusztálásába és ízlelgetésébe. A latin-amerikai színésznőt Andréia Assis Hortának hívják, és a brazíliai Minas Gerais állam Juiz da Fora félmilliós városában hozta őt világra az édesanyja huszonnyolc évvel ezelőtt, július 27-én. Andréia tehát az Oroszlán jegy szülöttje – bizonyára igazi tűzrőlpattant menyecske.

Ami a filmes karrierjét illeti, nem túl hosszú azon filmek listája, melyekben kisebb vagy nagyobb szerepet vállalt az évek folyamán. Ez a szám, ha minden igaz, akkor a bűvös egy, amiből messzemenő következtetést nem szabad levonni, Andréia ugyanis - brazil lévén - a telenovellákra specializálódik, bár ezen filmek listája sem kilométeres hosszúságú. (Álljon itt annak a komédiának a címe, amelyben 2010-ben főszerepet vállalt: Muita Calma Nessa Hora.) Eleddig Brazília két legnagyobb tv-hálózatának, a Globonak és a Recordnak a szappanoperáiban kapott mellék-, illetve főszerepeket. 


A mai poszt apropójául szolgáló jeleneteket viszont egy számunkra ismertebb hálózat sorozatából emeltük ki, méghozzá az amerikai HBO brazil csatornájának Alice címet viselő produkciójából, amelyben Andréia a címszereplő karakterét alakítja.

A filmezés mellett színházban is játszik, és négy éve egy verseskötetet is megjelentetett Humana flor címmel São Paulóban. A film és a színház mellett tehát a művészet egyéb területén is jeleskedik, és hogy melyik ágazatban nyújtja a jobb teljesítményt, nos, erről nincsenek hiteles, vagy akár hitelt sem érdemlő információink.


Mindenestre a sorozatból kiragadott nyalakodásokból könnyen és egyértelműen kivehető, hogy Andréianak a mellei miatt nem kell szégyenkeznie, és az is egy érdekes kérdés, hogy miféle televíziós sorozat lehet ez a brazil produkció, ha ilyen mértékű meztelenkedések is beleférnek a keretbe. Úgy látszik, Latin-Amerikában másféleképpen értelmezik a tv-sorozat és a telenovella fogalmát, mint ahogy azt mivelünk elhitették az utóbbi évtizedek során – lásd Isaura, és a többi szörnyűség.
És hogy ki a brazil Casanova a filmben? Ha érdekel valakit, járjon utána.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr544036321

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pornó vagy filmművészet? V. - Érzékek birodalma 2012.02.01. 15:15:17

Nagisa Ôshima világhírű fimje egy igaz történeten keresztül mindent megmutat az európai szemmel néha kicsit perverz japán erotikából, méghozzá eléggé direktben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pierr Kardán 2012.02.01. 15:10:59

Brazil film és brazil színésnő létezik, de brazil nyelvről nem tudok.

Persze nem ti írtátok, de az indexen így szerepel...

Chat Egon · http://egon.blog.hu 2012.02.01. 15:42:45

A téma iránt érdeklődőknek ajánlom sorozatom: Pornó, vagy filmmévészet?

egon.blog.hu/tags/pornó_vagy_filmművészet
süti beállítások módosítása