Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Julia Jentsch – 33 jelenet az életből (2008)

| Címkék: német szex meztelen orál mellek full frontal | 2012.03.17. 21:41

jentsch_julia.jpgKikapós német feleség, akit kielégítetlenül vet ki az ágy magából, mert a férj az alvást választja helyette. A feszültség levezetéseképpen cigi a fürdőben. Snitt, ujjszopás, ujjazás, nyalás, miközben a szék nyikorog a testek alatt, az izmos fehér vádli pedig főszerepet kap. Gatya le, nyelvek nedves csatája, vagy valami ilyesmi, és persze aktus pisszenés nélkül – leszámítva a női kacajt –, avagy szex a széken. Zárásként békés szieszta a fényesre polírozott padlón – „Nagy Szakáll" büszkén sandít a végül kielégített nőre. Szex Krakkóban, német nővel a főszerepben, lengyel rendezésben.

A német nő, Julia Jentsch 1978. február 20-án született Berlinben, annak is a nyugati – szerencsésebbik? – oldalán. A gimnáziumban evezett, kézilabdázott és dzsúdózott. A színészetet Berlinben tanulta, majd a Münchner Kammerspielenek lett állandó tagja, ahol öt éven keresztül szerepelt. Első filmje a Bűnös csókok (1999) címet viselte. Ezt követően szerepelt a Testvérszívók (2001), az Edukators (2004) és A bukás – Hitler utolsó napjai (2004) c. filmekben. Az elismerést és a hírnevet a Marc Rothemund rendezte Sophie Scholl – Aki szembeszállt Hitlerrel (2005) c. több nemzetközi díjjal is jutalmazott címszerepe hozta meg számára. Díjazta az Európai Filmakadémia és a Berlinale is, ez utóbbin vehette át az Ezüst Medve-díjat. A filmet jelölték Oscarra legjobb idegen nyelvű film kategóriában is. Egy évre rá Jiří Menzel Őfelsége pincére voltam c. vígjátékában láthatta a közönség, majd a 33 jelenet az életből c. lengyel-német koprodukcióban készült filmdrámában.


Julia, akinek a szülei ügyvédek, amellett, hogy rengeteget sportolt, zongorán is megtanult játszani. Saját bevallása szerint nem szeret a figyelem középpontjában sütkérezni, legalábbis ami a filmezést illeti, a művet tartja fontosnak, nem a színészek kilétét. Egy tehetséges színésznő ne mondjon ilyet!

Hozzáfűznivaló a jelenethez. A „Nagy Szakáll"-t alakító színészt Peter Gantzlernek hívják, dán származású, és húsz évvel lekörözi Juliát. Privát vélemény: hűvösek ezek az északi népek, hideg láng ég bennük, hiányzik belőlük az élet. Csak a munka, munka, munka...

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr894322847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaktusztea 2012.03.20. 15:52:32

Szépen volt megcsinálva és végre némi életöröm!

Ugyanez a jelenet egy magyar filmben egy alkoholista hapsival történne, a fekete-fehér kockaköves konyhapadlón a mocskos, műanyag lavór mellett. Mosoly nulla, csak az örömtelen, szenvedős szex a 'nagy magyar rögvalóságban'©.

De maradjunk a pozitívumoknál:
Viva Julia Jentsch! :)
süti beállítások módosítása