Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eva Mendes – Az éjszaka urai (2007)

| Címkék: amerikai ujjazás | 2012.05.18. 14:45

Brooklyn, New York, 1988 novembere. Bobby megujjazza Amadát, Jumbo pedig dörömböl az ajtón. Nyilvánvaló, hogy szex nem lesz. Joaquin Phoenix cseppet sem érdekel minket, Eva Mendes viszont annál inkább. Hogy aztán őket látjuk-e, vagy a dublőrjeiket? – jó kérdés. A nő így is, úgy is pompás falat. Probléma tehát megoldva. Ja, és a mjúzik! Háttérben a Blondie 78-as „Parallel Lines” címet viselő albumáról a „Heart of Glass” című dal szól – pontosabban vinnyog egy női hang. De jól vinnyog!


Eva Mendes 1974. március 5-én született Miamiban kubai szülők gyermekeként, de miután a szülei elváltak, édesanyjával Los Angelesbe költöztek. Itt járt középiskolába, majd a Kaliforniai Állami Egyetemen tanult marketinget, amelyet nem fejezett be, helyette a színészettel kezdett el foglalkozni. Beiratkozott egy stúdióba, ahol olyan színészek végeztek, mint Brad Pitt és Halle Berry.

Karrierjét reklámokban és videoklipekben vállalt szerepekkel indította. Példaként álljon itt Will Smith „Miami” és a Pet Shop Boys „Se a vida é (That’s the Way Life Is)” c. videója 1996-ból, és az Aerosmith „Hole in My Soul” c. klipje 1997-ből.

Filmjei: A kukorica gyermekei 5.: A sikolyok földje (1998), Diszkópatkányok (1998), Kiképzés (2001) – ekkor még Eva Mendezként szerepelt a stáblistákon –, Nyeretlenek (2002), Volt egyszer egy Mexikó (2003), Túl közeli rokon (2003), A randiguru (2005), A szellemlovas (2007), Orosz rulett élőben (2007), Az éjszaka urai (2007), Spirít - A sikító város (2009), Mocskos zsaru - New Orleans utcáin (2009), Tegnap éjjel (2010) – a lista messze nem teljes.

Hogy modellként is kapott felkéréseket, szinte természetes, és a mai napig feltűnik egy-egy nevesebb márka reklámarcaként. Emellett énekesnőként is megállja a helyét, de ennél nagyobb szenvedélye a lakberendezés. Néhány éve már a saját termékeivel is betört a piacra, igaz, ehhez segítséget nyújtott az akkori szerelme, akivel nyolc évig élt együtt egészen 2010-ig. Tavaly szeptembere óta Ryan Goslinggal randizgat.

Apróságok. Gyerekkorában apácának készült. Hobbijai közé tartozik a zene, túrázás, síelés, hegymászás és a kerékpározás. Egyszer azt nyilatkozta, hogy nem szeretne gyerekeket, családot alapítani, a házasságot elavult intézménynek tartja. Az alkohollal ugyancsak küzdött egy időben, de hozzáteendő, hogy nem egy mintacsaládból érkezik.

Szóval szex nuku, hiába henyél az erotikától túlfűtött Éva a kanapén – kopogtak, menni kell. Next time. Majd legközelebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr64524415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása