Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nadine Velazquez – Kényszerleszállás (2012)

| Címkék: amerikai meztelen öltözködés mellek nadine velazquez | 2012.11.19. 21:42

Egy igazi újdonság következik, amely a mai videó minőségén is meglátszik. Egy olyan filmből származik ugyanis a részlet, amely novembertől fut csak az amerikai mozikban. A Flight című film főhőse Denzel Washington, akit a részletben is láthattok. Sok férfi szívesen cserélt volna vele legalább ebben a jelenetben, hiszen előtte nem más meztelenkedik, mint A nevem Earl remekbe szabott sorozat szexi vendégmunkása, Catalina.

velazquez_nadine_in_maxim.jpg
Azt már akkor is tudtuk, hogy testileg nincs mit takargatnia, de az igazi gyönyörködésig egészen 2012-ig kellett várnunk. A hölgyről ugyanis eddig nem voltak hasonló, sokat eláruló felvételek, így aztán a tengerentúli kollégák is kíváncsian várták a novemberi premiert.

Annak ellenére, hogy neve nem ezt sejteti, egy chicagói, holnap a 34-ik születésnapját ünneplő színésznőről van szó, akinek Puerto Ricóból származnak az elődei. Először egy McDonald's reklámban tűnt fel a televízióban, de a nagy sikert a már említett sorozat hozta meg számára az elmúlt évtized második felében. Ezen kívül többször is próbálkozott az áttöréssel, de nem jött össze neki, és talán még a War c. filmből (Jet Li és Jason Statham voltak a főszereplői) emlékezhetünk rá.

Mindez persze nem is érdekes, hiszen az idén 17 év házasság után fejét válásra adó Nadine-nak lehet, éppen ez a kis meztelenkedés hozza meg az újabb sikert. Annak pedig örülnénk, hiszen az ilyen idomokat szívesen néznénk gyakrabban.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr584915574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.11.20. 16:37:11

hinnye. mikor ugrál az earl-ben az a legjobb. :D

2012.11.20. 19:32:23

Biztos nem szeret mosogatni!
süti beállítások módosítása