Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kirsten Dunst – Lánybúcsú (2012)

| Címkék: amerikai szex kirsten dunst | 2012.12.19. 18:40

Rövid kis szösszenet egy német, bocsánat, amerikai színésznő főszereplésével a december 27-én mozikba kerülő Lánybúcsú c. vígjátékból. A helyszín egy mosdó, ahol az ember az intim ügyeit szokta intézni. De időnként egyéb intim ügyeit is itt bonyolítja le.

dunst_kirsten02.jpg
Kirsten Caroline Dunst 1982. április 30-án született az Atlanti-óceán partján fekvő Point Pleasant nevezetű kisvárosban, New Jersey államban. Édesanyja révén német, illetve svéd ősöktől származik, édesapja viszont echte német, hamburgi. A nagyszülei a mai napig az észak-német városban élnek, így nevének helyes kiejtése „dunszt". Tavaly óta kettős, amerikai-német állampolgárnak számít. Bizonyára senki sem vonta kétségbe német mivoltát.

Gyerekmodellként, háromévesen kezdte pályafutását, majd 1989-ben kapta meg élete első filmszerepét a New York-i történetek c., Francis Ford Coppola, Martin Scorsese, illetve Woody Allen fémjelezte filmben. Kirsten éppenséggel Woody Allen történetében játszhatott. Két év múlva, miután a szülei különváltak, édesanyjával és öccsével Los Angelesbe költöztek. Katolikus magán középiskolába járt, annak ellenére, hogy evangélikus vallású.

1994-es, Interjú a vámpírral c. filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra jelölték. A 2011-es, Lars von Trier rendezte Melkankólia c. filmben nyújtott játékáért pedig Cannes-ban a legjobb színésznőnek járó elismerést gyűjthette be. A 170 centiméter magas színésznő a színészet mellett az éneklésnek is hódol.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr774973603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plumper 2012.12.20. 12:07:19

nekem vékony lenne.
szép, de rettentő gonosz arcú csaj.

afazekas 2012.12.21. 09:35:49

Maximum valami germanofób írhat ilyet

A legjobb csaj. A Pókember óta kiderült h úgy tud nézni az emberre, hogy... :)
süti beállítások módosítása