Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Natalia Avelon – Válaszcsapás (2011)

| Címkék: sorozat német szex lengyel meztelen mellek natalia avelon | 2012.12.31. 02:00

Hamarjában lezavart gyors menet az asztalon – nagyjából így lehetne tömören összefoglalni az alábbi jelenet történetét. Női főszerepben a lengyel származású német színésznő, Natalia Avelon.

Natalia Avelon.jpg
Az 1980. március 29-én, a lengyelországi Wrocławban, Natalia Siwek néven született színésznő szerepelt már egyszer a blog felületén a Das wilde Leben c. német film kapcsán. Nyolcéves volt, amikor a család összepakolt, fogta a sátorfáját, és a Baden-Württemberg tartományban található Ettlingen felé vette az irányt. Itt sajátította el a német nyelvet, majd fotómodellként kezdett dolgozni a későbbiekben, hogy végül a film világában kössön ki. 1998-tól datálódik a filmes karrierje, de ekkoriban még csak tévéfilmsorozatokban, illetve tévéfilmekben kapott kisebb szerepeket. Első mozifilmje a 2001-es Manitu bocskora, majd a 2007-es Das wilde Leben következett, amely az első főszerepet is jelentette egyben számára.

A 164 centiméter magas színésznő, mint énekesnő is bemutatkozott már. A Das wilde Leben c. filmhez énekelték fel Ville Valóval Lee Hazlewood és Nancy Sinatra 1967-es dalát, a Summer Wine-t.

A Válaszcsapás c. angol-amerikai akciófilm-sorozat futott már az M1-en, illetve az HBO-n is, utóbbi hamarosan a harmadik évadot tűzi műsorra.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr264985627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása