Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kelly Brook – Hármas (2005)

| Címkék: szex erőszak angol meztelen strip vetkőzés mellek kelly brook | 2012.09.20. 18:26

A mai hölgyet nem kell különösebben bemutatni. Akit kicsit is érdekel a szép nők globális világa, annak Kelly neve nem ismeretlen, hiszen az angol hölgy a média egyik kedvence. Nem véletlenül választották meg a legszebbnek.

kelly_brook.jpg

Az idén 33 éves modell, színésznő már 16 évesen ismertté vált a modellvilágban a Lee farmernek köszönhetően, és húszévesen már a GQ és az FHM olvasói is láthatták. Egy évvel később a filmek rajongóinak is bemutatkozott, igaz, a Szétcsúszva nem volt nagy dobás.

Persze színésznői karrierje nem az impozáns drámai szerepekről szól, sokkal inkább kiváló testi adottságairól. Mondhatjuk úgy is, leginkább melleiről, amelyet most ti is megcsodálhattok, hiszen ebben a hét évvel ezelőtti filmben annyit meztelenkedik, mint sehol máshol.


A filmről annyit, hogy Stewart Raffill rendezte, és a hajótöröttek kis mikrovilágában mutatja meg azt, milyen világban is élünk. A szépséges hölgyek csak a pénzért vannak férjükkel, és mindenki igyekszik félredugni. Persze nem ilyen durván, de igazából ennyi a lényege ennek a nem éppen tökéletes thrillernek, amelyet a fentebbi jelenetek tesznek igazából érdekessé számunkra.

Visszatérve Kelly magánéletére, hét évig volt együtt Jason Stathammel, majd éppen a Hármas forgatásán, 2004-ben jött össze Billy Zane-nel (a filmben rajta kívül Juan Pablo Di Pacenek okoz kellemes pillanatokat), akivel össze is akartak házasodni, amire végül nem került sor. Őt az angol rögbis, Danny Cipriani követte, tavaly pedig Thom Evans, aki ugyancsak ennek a britek által kedvelt sportnak az egyik ismert alakja.

A híres és gazdag pasik tehát mindig betaláltak a hölgy ágyába, és a sajtó is szereti, mert megnyilvánulásaival, öltözékével, esetleg annak hiányával mindig kiszolgálja őket.

süti beállítások módosítása